Întors din vacanţă cu forţe proaspete, Lucian Iliescu ameninţă că va arunca în aer scena politică giurgiuveană în cazul în care noul preşedinte al organizaţiei PSD Giurgiu, Adrian Popescu va continua să ignore protocolul cu Partidul Naţional Liberal, dar şi să conteste autoritatea edilului-şef.

Lucian Iliescu a dezvăluit în cadrul unei recente conferinţe de presă, faptul că Adrian Popescu a venit să ceară excluderea lui Marian Măroiu din funcţia de consilier local în schimbul susţinerii de către ceilalţi consilieri PSD a proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi.

“A venit domnul Popescu şi mi-a promis că mă va sprijini în consiliu dacă îl dăm afară pe Măroiu. Nu îmi forţează mie nimeni mâna. Eu nu fac troc cu domnul Popescu, venit acum trei zile în Giurgiu”, a declarat Lucian Iliescu, cel care a spus că, în eventualitatea în care ar fi propusă excluderea lui Marian Măroiu din consilliu local, consilierii să voteze aşa cum consideră de cuviinţă. “Eu nu o să le spun să îl dea afară; nu voi influenţa în niciun fel votul”, a continuat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu care, deşi susţine că nu este prieten cu Marian Măroiu, consideră că acestuia i s-a făcut o mare nedreptate, fiind “judecat” în lipsă.

Deranjat de tupeul “omului lui Vanghelie”, Lucian Iliescu îşi îndeamnă “colegii de opoziţie” să nu îl determine să speculeze această oportunitate pentru că ar “îngropa” definitiv organizaţia de la Giurgiu.

“Să nu mă pună să trec la racolări, că îi las fără organizaţie. Dacă vor război, vom avea război. Eu nu am vrut să iasă aşa; noi avem încă acel protocol cu PSD-ul. Popescu nici nu era născut când Măroiu făcea politică. Pesemne că pesediştii sunt inconştienţi. Dacă vine Măroiu la PNL, vor veni mai mulţi pentru că sunt destui nemulţumiţi”, a declarat Lucian Iliescu, care l-a avertizat pe şeful organizaţiei social-democrate: “băieţei din ăştia am fumat eu destui până acum”, a conchis acelaşi Iliescu.

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here