Am primit la redacție o  scrisoare deschisă din partea Compartimentului Mass-Media ( Relații Publice Primăria Municipiului Giurgiu- Mihaela Bracău)
adresată  președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Vasile Mustățea, de către primarul Nicolae Barbu, ca urmare a sesizărilor primite din partea mai multor  liceeni nevoiți să părăsească unitățile de învățământ mai devreme de încheierea programului, pentru a dispune de un mijloc de transport la întoarcere. Vă punem la dispoziție în rândurile de mai jos scrisoarea la care se face referire în adresă:

 

SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ PREŞEDINTELUI    CONSILIULUI JUDEŢEAN GIURGIU,VASILE MUSTĂȚEA

 

            Stimate domnule preşedinte,

În urma informărilor şi a sesizărilor primite din partea liceenilor din municipiul Giurgiu cu privire la situaţia colegilor navetişti nevoiţi să părăsească unităţile de învăţământ mai devreme de încheierea programului, pentru a dispune de mijloc de transport la întoarcere, vă solicit în mod public să găsiţi o soluţie la această problemă.

Având în vedere că în această situaţie neplăcută, competenţa de a o rezolva vă revine, în calitatea administrativă pe care o deţineţi, vă transmit rugămintea înaintată de tinerii aflaţi în această  postură de a le oferi şansa să rămână la cursuri, până la sfârşitul programului. În caz contrar, aşa cum explică chiar ei, riscă să rămână fără note şi respectiv cu situaţia neîncheiată la anumite materii, ultimele din orarul zilnic.

În speranţa ca o să găsiţi o cale de a soluţiona această problemă împreună cu operatorii de transport persoane din judeţ, vă mulţumesc anticipat în numele celor care m-au rugat să iau atitudine.

Cu stimă,

             Ec.NICOLAE BARBU

                                        Primarul Municipiului Giurgiu