Inspectoratul şcolar Judeţean Giurgiu, prin inspector general adjunct Adelina Sarbu ne informează că în zilele de luni 27 ianuarie şi marţi 28 ianuarie, cursurile elevilor vor fi suspendate în tot judeţul.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor permite reluarea orelor de curs de miercuri 28 ianuarie elevii vor putea merge din nou la şcoală.

5 COMENTARII

  1. Ce se intampla cu strazile din Giurgiu? Cand vor fi deszapezite?
    De ce strada domnului PRIMAR este deszapezita, iar soseaua Bucuresti este inzapezita?

  2. AM INTELES CA PRIMARUL ESTE LA SINAIA, PROBABIL CA DORESC SA II FACA O SURPRIZA FRUMOASA LA INTOARCERE. INSA LA FEL DE INTERESANT AR FI SA VERIFICATI SI STRAZILE CELORLALTE VIPURI LOCALE.

  3. AM INTELES CA S-A DEZAPEZIT SI DRUMUL SPRE RESTAURANTUL DIN PADUREA BALANOAIA, ASTA IN CONDITIILE IN CARE, STRAZILE DINTRE BLOCURI ARATA JALNIC. DACA SUNTETI CURAJOSI VERIFICATI INFORMATIA SI SPUNETI-NE SI NOUA DE CE ERA NECESAR SA SE DEZAPEZEASCA DRUMUL CATRE RESTAURANTUL DIN PADURE

  4. DACA SUNTETI CURAJOSI VERIFICATI INFORMATIA CU ACTIUNEA DE DEZAPEZIRE DIN PADUREA BALANOAIA PANA LA RESTAURANTUL STEJARUL, SI DACA SE CONFIRMA SPUNETI-NE SI NOUA DE CE ERA NECESARA ACEASTA ACTIUNE, PE BANII CUI, CU UTILAJELE CIU SI DE CE ATATA GRABA. ASTA IN TIMP CE, STRAZILE DINTRE BLOCURI ARATA JALNIC

  5. poate a mai avut loc o intalnire de taina sau un chef al oamenilor de casa. Acolo este casa conspiratiilor si a chefurilor facute de cativa barosani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here