Lucrările realizate ieri, 5 octombrie 2017, în municipiul Giurgiu, la rețeaua de distribuție a gazelor naturale s-au finalizat cu succes. În cadrul acestor lucrări de mare anvergura a fost ȋnlocuit fitingul de tranziție între sistemul național de transport și sistemul de distribuție gaze WIROM.

„Operațiunea de ieri a fost una dintre cele mai mari pe care le-am supravegheat și coordonat. Toată acțiunea a decurs conform planului, în procesul de execuție neapărând situații neprevăzute. Echipele WIROM, ȋmpreună cu partenerii, și-au realizat atribuțiile cu profesionalism și maximă eficiență. Astfel am reușit să finalizăm lucrările într-un timp record, mai rapid cu 2 ore decât termenul prevăzut.” a declarat Robert Simion, Director Exploatare în cadrul WIROM.

Reluarea furnizării gazelor naturale a avut loc la ora 17.00, prioritate având consumatorii non-casnici, urmați, la scurt timp, de clienții casnici.

Această operatiune de mententanță a sistemului de distribuție a fost necesară înaintea începerii sezonului rece, WIROM planificând lucrările în concordanță cu evoluția anunțată a temperaturilor. Obiectivul lucrărilor executate este acela de creștere a gradului de siguranţă în exploatarea reţelei de gaze naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.