Tragedie mare în PSD Giurgiu!? Lucian Iliescu n-a fost invitat la întâlnirea cu Klaus  Iohannis, de marți 16 septembrie. Nemuritorul ar fi declarat preaclarvăzătorului urmaș al mamei Omida din presa giurgiuveană  că nu a fost anunțat de vizita președintelui ACL, deși aproape toți giurgiuvenii știau asta cu aproape o săptămână în urmă. Iliescu n-a fi omis să-l umple pe Vasile Mustățea încă o dată de zoaie, făcându-l mincinos. Nu am fost anunțat sau invitat pe nicio cale să particip la manifestările prilejuite de această  vizită la Giurgiu. Mă întreb cum au fost convocați și invitați ceilalți reprezentanți, prezenți în sală? Prin SMS șefu, ce te miri!

Iliescu ar mai fi declarat că nu-l surprinde comportamentul președintelui Mustățea, pentru că de luni bune, deși face parte din Biroul Politic Național PNL și Biroul Politic al Organizației Teritoriale Giurgiu, nu a mai fost invitat la ședintele conducerii organizației din Giurgiu.  Dar mai lasă-i bre pe ăștia tineri să zburde în voie, nu mai pune iar biciul pe ei…Nu-ți ajunge cât i-ai călărit?

Iliescu se pare însă că nu a înțeles că nu joacă în același film cu ceilalți liberali giurgiuveni, și nici faptul că o dată căzut din șaua calului nu te mai mai poți așeza la loc fără să riști ca la următoarea căzătură să nu-ți rupi gâtul, definitiv. Bătrânul mai spunea că ar avea informații că ședințele PNL nu se mai pot ține din cauza lipsei cvorumului, și că mulți dintre membrii BPT ar fi plecat. Păi probabil își iau lumea în cap auzind că intenționezi să te întorci pe scaunul de lider…

Prin modul său de comportament Lucian  Iliescu nu face altceva decât să confirme zvonurile lansate de partidul de stânga, cum că ar dori să se întoarcă în fruntea PNL Giurgiu,  amenințând că nu va lăsa lucrurile așa, și că va cere conducerii centrale PNL să facă de urgență o analiză a situației create…Dacă tot te-ai apucat de analize, zi-ne bre dacă o faci și pe aia de urină, că simțim, în ea , de un timp, o lehamite de tot ce fac parlamentarii ca matale.  ( Un liberal reciclat)

 

 

1 COMENTARIU

  1. Se poate observa că liberalii au trecut la un limbaj dur,nu numai fata de adversarii politici (până mai ieri colegi de alianță),dar și față de alți liberali!Asa de exemplu,mai zilele trecute,liberalul Mihăiță Calimente zicea la un post TV că Tăriceanu „îi duce oala de noapte lui Victor Ponta”!Aici nu este vorba de politică,este vorba despre bun simţ,de respectul fata de electorat si de cei care se uită la TV.Dl. Mihăiță,la vârsta pe care o are ar trebui să știe că”fiecare pasăre pe limba ei piere !”.Din 1990,i-am votat întruna pe liberali,începând cu seniorul Radu Câmpeanu la președinție,dar ultima dată a fost în 2012.Mai ales când i-am văzut pe scena Teatrului din Giurgiu cum băteau din palme și din picior fredonând imnul PDL,”Verde inrourat”.Probabil de aceea a lipsit și Mister Lucian Iliescu,și-o fi adus aminte că pe vremuri i-a zis venerabilul profesor Victor Karpis că nu are ureche muzicala !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.