Cele patru blocuri de tip ANL din zona “Steaua Dunării” vor fi date în folosinţă anul viitor. Deşi afirmase că o parte dintre acestea vor fi date în folosinţă până în această lună, primarul Lucian Iliescu a recunoscut marţi, 15 decembrie, că acest lucru nu mai este posibil.

În afara celor patru blocuri, edilul-şef a declarat că există alte două proiecte care vizează construirea a 175 de apartamente tip ANL (55 în zona vechiului Obor şi 120 în zona Portului). “Acest tip de locuinţe reprezintă singura speranţă a oamenilor să mai facă rost de-o casă. Solicitările sunt imense, posibilităţile noastre reduse din păcate” a declarat Lucian Iliescu.

Tot în primul semestru al lui 2010, adminsitraţia locală doreşte să dea în folosinţă noul bloc social de la Istru, viitorii “chiriaşi” urmând a fi aleşi pe “sprânceană”.

“Acel bloc va fi o bijuterie. Trebuie să selectăm oamenii cu mare grijă. Nu numai că este nevoie ca acesta să fie intreţinut, dar oamenii trebuie să îşi poată permite plata lunară a chiriei” a încheiat Lucian Iliescu.

Bogdan VLADU

4 COMENTARII

  1. Fb ca se vor construi noi blocuri,e lucru bun dar pt cei ce au bani sa dea spaga 2000 euro.Noi prostimea,cei fara relatii,stam si ne uitam cum nepoti,veri si alte rude d’ale celor sus pusi isi achizitioneaza o casa in timp ce noi locuim intr-o singura camera cu tot cu copil.ASTA ESTE ROMANIA!!!!

  2. azi am trecut in zona Istru, am observat si ascultat cu ,,stupoare,, cum persoane de etnie roma se mutau in acel bloc nou si discutau cu ceilalti vecini din caminul D,se laudau ca au dat 2000 de euro.
    cred ca acestia sunt cei de care vorbeste primarul,,cei alesi pe spranceana,,,RUSINE,,,,!!!!!!

  3. Buna ziua ce se poate face pt a avea un ANL avem copil stam cu chirie de 2 ani am depus dosar pt ANL zona obor Giurgiu si nu se stie daca o sa ne mutam vreodata .Este posibil ca noul nostru primar sa ne de si noua un raspuns cand se vor termina aceste blocuri.Penrtu cat timp este nevoie sa ai o casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here