Surpriză în ședința de vineri a Liviu-Popazu-vice-PNL-Giurgiu-300x200 PNL Giurgiu! Copreședintele Organizației Municipale , Liviu Popazu, altruist cum îl știm,  a declarat  că de săptămâna viitoare Organizația Municipală a liberalilor giurgiuveni va avea o nouă conducere, după ce domnia sa împreună cu omologul său, copreședintele Nelu Simion, au decis de comun acord să renunțe la președinția organizației.

Popazu a justificat această hotărâre în tandem spunând că în acest fel  Florian Nicolae va putea deveni  președintele Organizației Municipale a PNL Giurgiu. Liviu Popazu a mai declarat că lliberalii  își pun mari speranțe în venirea lui Nicolae în PNL,  crezând cu adevărat în șansa acestuia în cursa pentru Primăria municipiului Giurgiu. Încercând parcă să lămurească atmosfera existentă la nivel de Organizație, imediat după venirea deputatului Floriaan Nicolae, Popazu a mai precizat:  Este o decizie care va limpezi cu siguranță  situația în partid și care va deschide o nouă perspectivă pentru liberalii giurgiuveni!

Această decizie, a celor doi copreședinți,  va ajunge – după cum am fost informați – pe masa  conducerii  PNL Giurgiu,  respectiv a celor doi lideri  PNL, Dumitru Beianu și Gheorghe Ștefan, care ulterior ,  în ședința Comitetului Executiv,  vor înainta propunerea membrilor din Comitet.  

(Călin Heliade & Florian TINCU)