– A. P., de 42 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 401 A, în localitatea Tîntava, județul Giurgiu, având permisul de conducere anulat.

– C. N., de 49 ani, din comuna Colibaşi, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 412, în localitatea Colibaşi, județul Giurgiu, având permisul de conducere anulat.

– N. L., de 43 ani, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe strada Învăţătorului, din localitatea Uzunu, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere.

– C. I., de 24 ani, din comuna Corbii Mari, județul Dâmboviţa, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 61, în localitatea Vânătorii Mici, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere.

Persoanele depistate sunt cercetate în stare de libertate pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– O. I., de 53 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 601, în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul Drager a indicat valoarea de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice (sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei şi este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

– C. V., de 27 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice.Conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice (sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei şi este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul unei persoane de a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

– I. P., de 23 ani, din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, în timp de conducea autoturismul pe Drumul Comunal 99, în localitatea Puieni, având  permisul de conducere suspendat și sub influenta băuturilor alcoolice.

A fost testat cu aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Autoturismul i-a fost încredințat spre conducere de D. M., de 25 ani, din aceeaşi localitate.