Liga a 4-a rămâne categoria fotbalistică la care golurile curg uneori fără număr, iar surprizele apar la fiecare etapă cu încăpăţânarea cu care preşedintele Năcaie de la Real Colibaşi îşi cultivă an de an straturile de zarzavaturi.

Ultima etapă disputată a adus înfrângeri pentru două echipe aflate în fruntea clasamentului:

Unirea Ghimpaţi a primit o lecţie de ambiţie şi atitudine din partea Singurenilor, scor 1-4, iar Constructorul Malu Spart, fostul lider a pierdut surprinzător acasă, cu 3-4 în faţa echipei AS Scărişoara, mereu surprinzătoare prin rezultate.

Patru goluri au marcat acasă şi Vedea, Dragonii Ogrezeni şi Voinţa Slobozia, iar scorul etapei l-a realizat CS Nova Force 7-0 cu Silver Zorile.

AS Naipu şi-a semnat condamnarea la excluderea din competiţie cu cea de-a doua neprezentare la joc, care, acumulată celor două neprezentări la echipa de juniori, va fi cea de-a treia echipă care va părăsi actuala ediţie de campionat, după Gloria Comana şi Unirea Izvoarele.

Rapid Clejani, singura echipă neînvinsă din actuala ediţie, nu şi-a putut completa golaverajul cu alte 10 goluri, rată obişnuită la partidele disputate acasă, deoarece AS Naipu nu s-a prezentat la întâlnirea cu liderul.

De acum înainte etapele vor conţine câte 8 meciuri, 3 echipe, urmând a-şi aranja programul de week-end, ca urmare a nedisputării jocurilor cu cele 3 echipe excluse, în aşa fel încât să acopere muncile câmpului dar şi eventualele escapade la mare sau la munte.

Până la play-off să sperăm că celelalte echipe vor rezista competiţiei, rigorii şi exigenţei justificate impuse de conducerea AJF, iar numărul de jocuri va ramâne la cifra 8, pentru ca iubitorii fotbalului unic să se bucure măcar de micile plăceri oferite de aceste meciuri spectaculoase.

lAS Sigureni-Unirea Ghimpaţi 4-1

lConstructorul Malu Spart –

As Scărişoara 3-4

lViitorul Vedea – Zmeii Ogrezeni 4-1

lUnirea Vânători – Avântul Floreşti 2-3

lFC Bolintin Malu Spart – Constructorul Bol. Deal 2-1

lVictoria Ad. Copăceni – AS Prundu 3-1

lNova Force Giurgiu – Silver Inter Zorile 7-0

lRapid Clejani – Fc Naipu 3-0 la masa verde

lDragonii Ogrezeni – Dunărea Oinacu 4-0

lCrevedia Mare – Voinţa Slobozia 4-2

lUnirea Izvoarele – Gloria Comana nu s-a disputat