Vineri 28 noiembrie, președintele organizației județene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, într-o conferință de presă ce avut loc la sediul din Mircea cel Bătrân, după ce le-a mulțumit giurgiuvenilor că a avut încredere în PSD Giurgiu și în proiectul Victor Ponta, s-a referit la ședința de joi a CeX în care au fost excluși din partid Dan Șova, Marian Vanghelie și Mircea Geoană. În acest context Bădălău a spus că social-democrații vor avea numai de câștigat în urma plecării din partid a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie.

Totodată liderul social democraților giurgiuveni a subliniat că în ședința de joi, CeX a dat un vot de încredere pentru echipa Viorel Ponta și Liviu Dragnea. Nicolae Bădălău s-a arătat total de acord cu excluderea celor trei, motivând excluderea acestora prin repetatele acte de indisciplină la nivelul partidului.

În privința ieșirii UDMR-ului de la guvernare Bădălău a spus că Guvernul Ponta deși a purtat timp de 4 zile negocieri cu liderii maghiarilor , aceștia și-au manifestat nemulțumirea pentru faptul nu li s-a acceptat câteva dintre pretențiile acestora: înființarea unei Facultăți de medicină ,la Tg. Mureș, exclusiv în limba maghiară ș, solicitarea legată de autonomie , dar nici cea legată de segregarea etnică… (C. Mandu)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here