Printre repercusiunile anunțate de președintele  liberalilor giurgiuveni, Marin Anton, după scandalul în care a fost implicat în timpul nunții fiului primarului din Comana, se numără și o serie de schimbări din funcții, declara el.

Primul vizat, este șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, comisarul șef Viorel Polexe. Singura vină a acestuia este că m-a ascultat, ca pe orice cetățean, și a dispus aplicarea legii. Dar chestiile astea nu îi convin domnului Bădălău, care îl vrea schimbat din funcție pe domnul Polexe, pentru că și-a făcut datoria”, spunea Marin Anton. Următorul pe lista schimbărilor ar fi actualul subprefect Fabian Țârcă, ce ar urma să fie înlocuit cu ginerele primarului Florian Nidelea (n.red.- Clejani).

Țârcă are ordinul de schimbare semnat încă de miercurea trecută (n.red- 13 septembrie), și se așteaptă publicarea în Monitorul Oficial pentru a deveni realitate. Numai că Bădălău îl așteaptă pe ministrul Cuc să meargă să își prezinte „omagiile”, să pupe talpa la Bolintin. Din ce știu eu, ar mai fi vreo două zile în care Țârcă mai este subprefect. Toată această acțiune este, de fapt, îndreptată împotriva lui Cuc, care se pare că va candida la șefia PSD Giurgiu. Și, din câte știu și eu, el se bucură de susținerea unui număr mare de primari, iar „executarea” lui Țârcă ar fi, de fapt, o manevră să îl scoată pe ministrul transporturilor din joc! Cât timp Răzvan Cuc este ministru al transporturilor, el reprezintă un pol de putere în PSD!”, a mai declarat Marin Anton.

(Anna Lincă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here