dscf1755Ca urmare a demisiei – din motive personale – a profesorului Ciprian Ulea din funcţia de director adjunct al Liceului Teoretic „Tudor Vianu” din municipiul nostru, începând cu data de 15 februarie a fost numită, cu titlu interimar, profesoara Nicoleta Ene, cea care, în ultimii doi ani şi jumătate, a ocupat funcţia de consilier educativ. Pe această funcţie, cea de-a treia ca importanţă în conducerea unei instituţii de învăţământ, a fost numită profesoara Iuliana Dinu, astfel că la această dată Liceul „Tudor Vianu” este singura unitate de învăţământ de o asemene anvergură condusă numai de…doamne!

Nicoleta Ene s-a născut la data de 13 aprilie 1977, în comuna Periş, judeţul Ilfov. De mică şi-a dorit să devină cadru didactic, dragostea pentru această meserie fiindu-i insuflată de mama sa, învăţătoare – la acea vreme – la şcoala din comună, în prezent învăţătoare la Şcoala Frăteşti.

După absolvirea Facultăţii de Litere – secţia română – franceză – din cadrul Universităţii Bucureşti, în anul 2001 a venit ca profesor de limba română la Liceul „Tudor Vianu”, şi aici a rămas.

„Am fost numită la rugămintea colegilor mei, care au insistat să iau locul domnului Ulea, după ce dumnealui a demisionat din motive personale. Îmi doresc să contribui la menţinerea disciplinei, la creşterea performanţelor liceului, la menţinerea climatului de înţelegere între cadrele didactice, care a existat până acum. Ca primă regulă, şi la clasă, şi acum, în noua mea postură, am pus respectul reciproc, deoarece ştiu că numai aşa vom putea colabora din ce în ce mai bine”, mai spunea Nicoleta Ene.

Numirea sa cu titlu de interimat este valabilă până la organizarea concursului pentru ocuparea postului, în luna august, concurs la care intenţionează să se înscrie, deoarece munca de director adjunct reprezintă o provocare.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here