Marți, 1 octombrie, la sediul Instituției Prefectului, liberalul Toma Florin PETCU a depus jurământul de suprefect al județului Giurgiu. La această ceremonie oficială au participat, printre alții, șefii serviciilor deconcentrate în județ, membri ai PNL, Nicolae Barbu primarul municipiului, Liviu Popazu și Alexandru Vladu viceprimarii municipiului, primari liberali, oameni de afaceri, directori de bănci, Vasile Mustățea și Dumitru Gavrilă, președintele și respectiv vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Nina Lavinia Crișu prefectul județului etc. Din partea Guvernului României a participat doamna Secretar general Andreea Lambru, care a dat citire Hotărârii Guvernului privind numirea domnului Toma Florin Petcu în funcția de suprefect interimar al județului, precizând: „Decizia de astăzi este urmarea Hotărârii Guvernului privind aplicarea mobilității doamnei Silvia Crăiță (n.r. fost suprefect) care a fost promovată în funcția de Inspector guvernamental, conform HG nr. 341/2007 privind mobilitatea înalților funcționarilor publici, a legilor în vigoare și a Constituției României. Prefectul Județului, Nina Lavinia Crișu, a precizat la această ceremonie că „Ziua de marți, 1 octombrie, este un eveniment fericit în istoria județului, iar numirea domnului Toma Florin Petcu în funcția de suprefect este binevenită”, urându-i totodată și mult succes în această carieră. Doamna Silvia Crăiță, a precizat Andreea Lambru, pleacă din funcția de subprefect în cea de inspector guvernamental. În această situație, prin detașare, domnul Toma Florin Petcu, conform Statutului Înalților funcționari publici, este numit în funcția de suprefect al județului Giurgiu, conform Hotărârii Guvernului nr. 721/25.09.2013. După aceste precizări, Toma Florin PETCU, cu mâna pe Biblie,  a depus jurământul de credință față de cetățenii județului Giurgiu. Înainte de a se ciocni binecunoscuta și obișnuita cupă de șampanie, așa cum se procedează de regulă la astfel de evenimente, și a se face tradiționalele urări de succes în activitate, Vasile Mustățea, președintele Consiliului Județean Giurgiu a precizat: „În primul rând îi mulțumesc fostei suprefect, Silvia Crăiță, pentru întreaga activitate desfășurată în perioada 2012-2013. Sunt sigur că doamna Silvia Crăiță își va face cu cinste datoria și la viitorul loc de muncă, unde își va îndeplini în totalitate atribuțiile cu succes. Iată, că astăzi a venit rândul să promovăm în această funcție un om tânăr. Toma Florin Petcu este un inginer de valoare, care în cariera sa a îndeplinit cu succes mai multe funcții de conducere. Îi recomand să fie și pe viitor un om echilibrat, să nu facă excese și să analizeze corect și pertinent orice act înainte de a lua o decizie. Sper ca acesta să fie un debut de bun augur și începutul unei cariere de succes”.

Heliade CĂLIN

4 COMENTARII

  1. Felicitari domnule suprefect ! Sunt multi giurgiuveni care se bucura pentru numirea dumneavoastra in aceasta functie. Sa dea Domnul sa tot avem parte de astfel de oameni , in fruntea noastra

  2. Aveam nevoie si de profesionisti, poate il pune la punct si pe mercenarul ala de Badalau care conduce PSD-UL, ca pe propria feuda punandu-si mimozele in tot felul de poziti „influente”, pe care le plateste cu contracte de miliarde din bani statului.

  3. Mie asta-mi place: „Toma Florin Petcu este un inginer de valoare, care în cariera sa a îndeplinit cu succes mai multe funcții de conducere.” – de la Mustatea citire.
    Cat despre valoare, nu gasesc masura cu care sa masor si cantarul cu care sa cantaresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here