Liviu-Popazu-vice-PNL-Giurgiu-300x200   În debutul celei mai recente conferințe săptămânale de presă a PNL purtătorul de cuvânt Liviu Popazu, ultimul co – președinte interimar al organizației municipale a ținut în mod expres să facă un anunț explicativ privind modul în care deputatul Florian Nicolae a ajuns președinte unic al acestei formațiuni politice, pentru a stopa comentariile răutăcioase apărute pe această temă într-o parte a presei locale.

În ședința Birourilor Politice (municipal și județean) de miercurea trecută s-a votat la propunerea celor doi co –  președinți interimari Liviu Popazu și Nelu Simion numirea în funcția de președinte unic interimar al organizației municipale a PNL a deputatului Florian Nicolae. Deci, a declarat Liviu Popazu, în această situație, în ultimele zile s-au făcut  pașii normali impuși de statutul și regulamentul de funcționare al partidului. Toate lucrurile s-au întâmplat în mod normal și regulamentar, și fără nicio presiune din partea cuiva. În această situație, de astăzi 4 septembrie, deputatul Florian Nicolae este unic președinte interimar al organizației municipale.

 Liviu Popazu  a mai precizat faptul că  o dată cu venirea deputatului Florian Nicolae în PNL au început să vină și alte personalități marcante din municipiu, citându-i pe  dr. Ladislau Pick și psiholog  Monica Lăceanu, invitați speciali  la  această conferință de presă.  Le spun celor două personalități un sincer ”Bun Venit în PNL”,  – a mai adăugat Liviu Popazu  – și vă asigur că toate problemele legate de oficializarea dumneavoastră ca liberali se vor rezolva urgent și fără probleme, întrucât după cum s-a putut constata, deja,  eu  ce spun în conferințe de presă, într-o săptămână se adeverește… Deci, mergeți pe mâna mea și vom ieși învingători cu echipa liberală la viitoarele alegeri – a subliniat Liviu Popazu.

Heliade CĂLIN