Vineri, 8 noiembrie 2013, la sediul PNL Giurgiu a avut loc conferinţă de presă la care au participat Ionel Muscalu – membru al biroului politic judeţean, Jean Jipa – primar al comunei Ogrezeni şi Alin Guţu – preşedinte interimar al organizaţiei judeţene de tineret. Cei prezenți au explicat presei că în data de 7 noiembrie a avut loc o ședinţă de birou politic teritorial în care au fost dezbătute teme şi strategii privind viitoarele alegeri ale Oganizaţiei Judeţene de Tineret. Ionel Muscalu a ţinut să dezmintă anumite informaţii apărute în presa locală cu privire la fostul primar al comunei Putineiu .

Au apărut într-o anumită parte a presei informaţii despre o așa zisă descindere a mascaţilor la locuința fostului primar al comunei Putineiu, Ştefan Gâdea”– a spus Muscalu. ”Chiar dacă s-au făcut aceste descinderi, colegul nostru nu are nici o implicaţie deoarece în acel imobil era căutată o altă persoană ce domicilia acolo’’. Jean Jipa, primarul comunei Ogrezeni, a anunţat începerea lucrărilor de alimentare cu apă în comuna Ogrezeni, un proiect așteptat de multă vreme de către autorităţile locale şi locuitorii comunei , precizându-se că ele s-au ridicat la suma de 22 de miliarde lei , și că perioada de finalizare este de 18 luni. Primarul Jipa a mai menţionat faptul că foarte curând cu sprijinul deputatului de Giurgiu, Viorel Teodorescu în comună va demara lucrarea de introducere a conductelor de gaze, ce se va desfășura în perioada 2014 -2015 . În aceeași conferință de presă a fost anunțat și faptul că de la data de 26 septembrie Guţu Alin a fost desemnat preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene de Tineret PNL Giurgiu .

Roxana MARDARE

 

3 COMENTARII

  1. ”Au apărut într-o anumită parte a presei informaţii despre o așa zisă descindere a mascaţilor la locuința fostului primar al comunei Putineiu, Ştefan Gâdea”- a spus Muscalu. ”Chiar dacă s-au făcut aceste descinderi, colegul nostru nu are nici o implicaţie deoarece în acel imobil era căutată o altă persoană ce domicilia acolo”

    Draga domnule Stefan, va stiu un vanator iscusit. Platesc eu taxa la AVPS, numai impuscati-l odata pe ornitoringul asta de Muscalu al pnl. Oare PNL de Giurgiu naste numai sefi cu QI cat al gainii Iuliei Albu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.