Referindu-se la recenta decizie a CCR prin care Curtea Constituțională  a declarat ca neconstituțională OUG 55, cerând să se revină asupra deciziei legate de migrația politică , Co – Președintele Organizației județene a PNL, Gheorghe Ștefan, a dorit la rândul său să facă mai multe precizări, declarând  presei locale:

Cu toate că regret că trei consilieri județeni foști liberali și-au pierdut mandatele conform OUG nr. 55/2014 pot să declar că în această situație mai sunt și alți foarte mulți aleși în funcții de  consilieri locali și județeni. Cu toate acestea, salut Hotărârea Curții Constituționale Române care a găsit neconstituțională această ordonanță, a traseiștilor cum a numito toată lumea. Eu o declar însă și ilegală și imorală, întrucât la emiterea ei nu exista urgența modificării legii electorale. Îmi pare rău pentru cei care s-au lăsat păcăliți de falsele partide din arcul guvernamental. Am spus doar falsele partide pentru că de fapt unele au rămas doar la nivelul de grupare politică și azi, întrucât nu sunt partide înregistrate legal! Este mare păcat pentru cei trei consilieri care și-au pierdut mandatele de aleși locali. Personal consider că nu meritau să fie puși pe lista PNL, și în consecință astfel de oameni nici nu vor mai fi puși vreodată.

Gheorghe Ștefan, a mai declarat că nu există însă aceeași lege și pentru primari. Din păcate această ordonanță acționează doar pentru unii! Sper însă ca în Parlament să se rezolve la fel și situația primarilor, iar PSD să voteze corect și moral, pentru ași spăla onoarea, în mod favorabil și pentru plecarea primarilor traseiști  din politică. După părerea mea vinovatul final pentru toate aceste probleme, care privesc aleșii locali din 2012 păcăliți cu OUG 55, este doar Victor Ponta. Din acest motiv consider că ar trebui să aibă demnitatea să nu mai stea în fruntea Guvernului.

(Heliade CĂLIN)            

 

 

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Si eu am considerat OUG 55 ilegala si imorala si am refuzat sa depun adeziune pornind de la prevederile ei.
    Pe de alta parte marii perdanti nu sunt primarii ( care vor gasi ei o varianta „sa cada-n picioare ” ) ci chiar Ponta .
    Daca n-ar fi facut aceste manevre imorale pre-Prezidentiale acum romanii ar fi continuat „sa doarma-n bocanci” si l-ar fi votat zdrobitor. Iar el acum ar fi fost El Presidente Maximo .

  2. Daca d-l Stefan nu ne cunoaste ,oare de ce se exprima ca nu meritam sa fim inclusi pe lista de candidati USL pt CJ.Sigur si noi am protestat impotriva guvernarii pdl-iste,am fost la marele miting de la Arcul de Triumf etc.Oare nu chiar domnia sa facea parte din acel guvern care a redus salariile cu 25% ,a crescut TVA-ul ,si multe alte masuri ” LIBERALE”.Pe noi ne-a intrabt daca mai vrem sa revenim la PNL-ul giurgiuvean condus de persoane care nu au nimic comun cu acest judet? Oare chiar nu mai existau giurgiuveni capabili sa conduca un partid cu o mare insemnatate in istoria acestei tari ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.