elevtel_40186100Intrarea cu telefonul în sala de examen este strict interzisă. Cel puțin așa se stipulează în regulamentul de desfășurare al examenului de Bacalaureat. 

Fie din neștiință, fie din teribilism, doi elevi, absolvenți ai clasei a douăsprezecea a Liceului „Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Vale vor da, din nou, examenul într-o sesiune viitoare. 

Cei doi au intrat în sala de examen la proba scrisă la proba obligatorie a profilului, de miercuri, 28 iunie, cu telefoanele mobile asupra lor. Probabil, pentru prima dată în viață, au regretat enorm faptul că, la un moment dat, cineva i-a căutat la telefon. Muzica programată ca sonerie i-a dat de gol, și i-a dat și afară din sala de examen pe cei doi tineri care vor repeta examenul într-o sesiune viitoare, fiind notați, de altfel, cu nota 1 pentru proba cu pricina. 

„Cei surprinși cu telefoanele au fost dați afară din sala de examen, chiar dacă nu le-au folosit pentru a copia. Faptul că au sunat telefoanele respective, și pentru că acest lucru este strict interzis în timpul examenelor – intrarea cu telefoane mobile sau alte dispozitive de acest gen în sala de examen – a dus la scoaterea din sală a celor care au greșit”, a declarat pentru „Jurnal Giurgiuvean” purtătorul de cuvânt al ISJ Giurgiu, Georgeta Stănescu. 

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here