s560x316_betiv_doarme_pe_josAgenţii  Poliției locale, Giurgiu,  ne-au informat că în intervalul 22 – 24 aprilie, adică în perioada  dedicată Zilelor orașului Giurgiu,   au  aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, pentru desfăşurarea de activităţi comerciale, șirurilor de negustori , cauza fiind  lipsa de autorizaţie .

Amendați au fost după cum ne-au declarat polițiștii și boschetarii care au apelat  în mod repetat, la mila trecătorilor, dar şi pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

Trebuie relevat că din păcate mare parte dintre cei ce se ocupă de comerț la,  noi în Municipiu, abia așteaptă o astfel de sărbătoare pentru a atenta la buzunarul cetățeanului. În acest sens nu putem să nu precizăm că un pahar de bere s-a vândut cu 4 lei!, kilogramul de pastramă la grătar a ajuns la 120 de lei în timp ce dulciurile s-au vândut la preț dublu față de prețul lor cel de toate zilele. 

Mai trebuie menționat că foarte puțini au lucrat în aceste zile cu casă de marcat, la fel de puțini au eliberat bonuri și mai puțini au afișat prețurile produselor. La toate acestea se adaugă și calitatea îndoielnică a produselor oferite consumatorilor  care s-au plâns de: termene expirate,  rânced, acru, amar sau prea sărat…

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.