De ceva timp am observat că unele din mărfurile vândute sub marca supermarketului Kaufland pot fi găsite pe rafturile buticurilor de cartier cu un adaos comercial substanțial. De exemplu laptele cu însemnele Kaufland pe ambalaj ajunge uneori, mai ales duminica, să fie comercializat și cu adaosuri de aproape 100 %! Deși știam că aceste produse purtând brandul comerial al grupului de supermarketuri, sunt comercializate la un preț mai mic tocmai pentru a atrage clienții în magazin, și că desfacerea lor în altă parte decât în acest supermarket este interzisă, iată că la Giurgiu această regulă este încălcată, ca multe altele, cu multă nonșalanță în văzul organelor de control locale care nu iau nicio măsură în acest sens. Iată un subiect ce ar trebui luat în seamă de autorități pentru ca nepăsarea să nu transforme din nou comețul local, într-o grotescă bișnițăreală!

(D.Zisu)

 

4 COMENTARII

  1. Sunt magazine unde preturile sunt exorbitante, exista un magazin non-stop pe langa Politie de unde am cumparat un pachet de cafea Davidoff (CADOU PT CINEVA),cu 35 ron, evident fara bon. Astia de la Finante nu mai controleaza niciun agent economic si chiar daca se duc pleaca cu plicul sau punga si gata. In Giurgiu in afara supermarketurilor niciun magazin de cartier nu da bon fiscal, se face evaziune la greu. Niste bisnitari cu aere de manageri .

  2. solicitati bon fiscal in Giurgiu evaziunea este un mod de a trai, insa autoritatile impart castigul cu nenorocitii astia , astfel ca nu au interes sa adopte o masura. Unele lichelele de la Finante trimit acasa contribuabililor cinstiti tot felul de somatii si avertismente, insa pe evazionisti nu ii vede. Astia nu merg cu taxiul si nu observa ca intr-un oras de mizerie pe distanta de 1 km platesti 70 ron fara bon, ca la cumpararea dintr-un magazin de cartier nu iti da nimeni bon, ca in restaurante nu primesti deasemenea niciun bon fiscal ci doar o hartiuta unde sunt enumerate ce produse ai consumat si pretul final. Ce fac cei de la Finante?……….

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.