Promisiuni onorate. Cu câteva zile înainte de sărbătorile ce tocmai s-au încheiat vă recomandam o brutărie ”proaspăt ”deschisă la noi în municipiu. Cu nume de poveste, brutăria PÂINILĂ a reușit în doar o săptămână să diversifice gama sortimentală , dovedind că la Giurgiu povestea pâinii continuă…
Garanția Calității. Violeta Conciu consultant la ORKLA Foods Romania, cea care a dat gust și savoare rețetelor folosite aici, ne promitea că doar peste o lună, în această brutărie de cartier, înzestrată cu o linie tehnologică de panificație de ultimă generație – va oferi giurgiuvenilor produse pe care aceștia nu le-au văzut decât în filme.
Pofta de Rendez-vous! Pe oameni trebuie să-i surprinzi prin produse și mod de vânzare- ne spunea maestra aluatelor din cereale. Asta e sigur! Un interior cald în care aromele de pâine caldă și croissant se grăbesc să mințile consumatorilor , zâmbetul sincer al vânzătoarelor cu vorba de dulce vanilat sunt argumentele cu care PÂINILĂ vă dă, în fiecare zi, rendez-vous!
Premieră! De sâmbătă giurgiuvenii pot gusta vestita plăcintă Dobrogeană, sau plăcinta fină de brânză dulce cu stafide și inegalabilul dovleac cu nucă! Arome,
Pofte mic burgheze . Muffiness cu ciocolată naturală/ croissant cu unt/croissant cu ciocolată/ croissant cu vanilie/ toate numai bune de servit cu ceai, lapte sau cafea , la o ceașcă de… bârfă cu prietenii!
Ai de unde alege! Pâine cu cartofi/ pâine cu semințe de dovleac/ pâine mixt cu semințe de in, ovăz și secară/ pâine neagră cu măsline/ pâine integrală/ baghete/ franzele/ japoneze/ chifle/ pâine împletită și nu în ultimul rând tradiționalul chec și nelipsitul cozonac. Oricine poate găsi acum, aici: pâinea preferată / pâinea recomandată de medic/ pâinea ideală pentru dietă.
F.F. Important! Fiecare produs de aici este însoțit de bon fiscal, casa cât și interiorul brutăriei fiind monitorizate video.
Unde ne găsiți! Brutăria PÂINILĂ – str. Independenței (între Centrul Medical EMA și sediul APIA), deschisă zilnic între orele 07.00 și 19.00, duminica între orele 08.00 și 14.00. Pentru comenzi sunați la: 0734327048 PÂINILĂ- prietenul mesei noastre de fiecare zi! La bună gustare!

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.