Marţi 13 martie , de la ora 19.00, Teatrul “Tudor Vianu” din Giurgiu prezintă la sala mică, piesa PARADA de Alexandr Galin în traducerea Olgăi Ivan, în regia directorului Teatrului, Cosmin Creţu.

Ca de fiecare dată , actorul şi regizorul Cosmin Creţu ne provoacă la o temă tot mai des adusă în prim planul relaţiilor noastre sociale, aceea a comunităţilor gay.  

 Piesa  este extrem de incitantă şi  totodată de actualitate, anunţând din startul ei un comic deosebit al situaţiei .  Cum vă închipuiţi un  cetăţean rus, tradiționalist, dus la biserică am spune noi,  care  se trezeşte într-un context de împrejurări, taman în buricul  Amsterdamului,  în mijlocul unei parade gay?!

  Întâlnirea cu prietenii fiului său, bănuiala  că odrasla sa ar putea fi “altcineva” decât crezuse el până atunci, cât şi celelalte  momente  ale unui scenariu savuros, sunt o recomandare cum nu se poate mai tentantă pentru a merge marţi seară la teatru.

Din distribuţie îi amintim pe: Raluca Botez, Oana Dragne, Laura Voicu, Vlad Bînzoiu, Şerban Chiţu şi evident Cosmin Creţu.

(Kronicar)