646x404În ziua de 29 iulie, ora 12.40, polițiștii au fost sesizați  de către un participant la trafic, cu privire la faptul că în comuna Florești-Stoenești, sat Florești, pe strada Mihai Viteazu, este montat un cort de ceremonii care împiedică circulația, blocând ambele sensuri de mers.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii Postului de Poliție Florești-Stoenești, care au constatat că P. M., un tânăr de 34 ani, din comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu, a amplasat pe strada Mihai Viteazu, pe partea carosabilă un cort de ceremonii care ocupă ambele sensuri de mers,  împiedicând  circulația autovehiculelor.

            Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări față de P. M sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, persoana fiind informată să elibereze partea carosabilă a drumului public.

           A doua zi , în data de  30 iulie, polițiștii au fost sesizați din nou de către un participant la trafic, cu privire la faptul că tot în comuna Florești-Stoenești, , județul Giurgiu, drumul public este blocat de un cort de ceremonii, amplasat la ieșirea din localitate de aceeași familie ce obstrucționase drumul cu o zi înainte.

            La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Bolintin Vale care au constatat că în comună,  pe Drumul Comunal 148 – Strada Mihai Viteazul, P. M., de 34 ani, din localitate, chefliii, amplasaseră  la data de 29 iulie un cort de ceremonii pe partea carosabilă, ce ocupa ambele sensuri de mers, împiedicând circulația autovehiculelor și nu a eliberat partea carosabilă a drumului public până la data de 30 iulie.

Polițiștii efectuează acum cercetări față de P.M. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, respectiv pentru așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranța circulației ori se aduce atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic.

(Jurnal)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here