Deşi în viaţa politică locală şi naţională se discută de pre campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, în fapt ne confruntăm deja cu o campanie sadea făcută în mod comunist de PSD, a declarat într-o conferinţă de presă prim vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, av. Dragoş Ujeniuc.     De fapt, PSD aşa a făcut  întotdeauna în campaniile electorale, a acţionat în mod nedemocratic. Acum PSD a dat două ordonanţe guvernamentale neconstituţionale şi se vaită că sunt izvor de plângeri penale!  Vinovat este doar iniţiatorul lor, Liviu Dragnea. Cu experienţa penală pe care o am, ca avocat, pot să declar că nu este interesant caracterul penal al celor două ordonanţe (n.r. 28 şi 55), ci doar pomenile electorale făcute de PSD! Este vorba de ruşinea de a nu-ţi fi ruşine de ce faci – ăsta este PSD-ul! Politica este aşa cum este dar principalul aspect este până unde mergi cu neruşinarea şi cu răbdarea oamenilor!” , a  mai spus Dragoş Ujeniuc.

La nivel naţional în perspectiva prezidenţialelor lucrurile decurg normal: Klaus Iohannis, candidatul ACL, este pe un trend ascendent în ochii românilor, iar Victor Ponta pe unul descendent.

Niciun observator neutru nu mă poate contrazice când susţin că prestaţiile celor doi candidaţi la preşedinţie sunt diametral opuse. Îl cunosc bine pe Ponta, din 2008. Este un mincinos, un obraznic şi un om cu o ironie ieftină! Per total, nu este prost şi are şi unele calităţi bune. Dar, toate calităţile lui bune sunt foarte departe de ce-i trebuie pentru a fi preşedintele României. Într-o parte a presei se comentează faptul că Iohannis, al nostru, este taciturn şi că acest lucru ar fi un defect. De fapt, acest lucru dovedeşte că ”tăcerea este ca mierea”, aşa cum zice istoria şi cum spun vorbele poporului român! Dacă, în viaţă uneori taci, nu înseamnă că n-ai valoare, ci înseamnă că eşti înţelept. Klaus Iohannis este un om valoros şi înţelept. Este omul care în 2012 a votat alături de cei 7,4 milioane de alegători care au votat la referendum contra lui Băsescu.

Vă rog să reţineţi că Iohannis nu a spus niciodată undeva că este pro Băsescu, dar nici contra lui. Klaus Iohannis a declarat că vrea un regim fără Traian Băsescu. Creşterea încrederii românilor în Iohannis este motivul pentru care PSD-ul face frisoane! Astfel se înţeleg toate derapajele PSD.  Este partidul pe care a pus stăpânire teama, că  Victor Ponta nu poate ieşi preşedinte în faţa lui Iohannis,  a conchis avocatul Dragoş Ujeniuc.

Referindu-se la OUG nr. 55/2014,  av. Ujeniuc spunea că apariţia ei l-a bucurat, întrucât  face dovada clară că PSD a călcat încă o dată în picioare totul, adică toate principiile democraţiei. PSD calcă în picioare orice principiu şi atinge prin fapte cote de ne acceptat pe latura abuzurilor legislative. Disperarea a atins la PSD cote maxime, este un partid disperat – a mai spus prim vicepreşedintele PNL Giurgiu.

Dragoş Ujeniuc i-a invitat totodată să se prezinte la alegerile prezidenţiale pe toţi oamenii neutri, din punct de vedere politic. Îi rog pe toţi românii un singur lucru – să nu mai aleagă pe cei care vorbesc mult şi urât! Turul doi se va disputa între Iohannis şi Ponta.

Pe Elena Udrea nu o iau în calcul la aceste alegeri. De fapt, niciodată nu o să o iau în calcul pe Elena Udrea pentru preşedinţia ţării – a încheiat Dragoş Ujeniuc.

Heliade CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. O întrebare pentru dl. avocat: În 2012,când ati participat la alegeri pe liste comune,pe principiul parităţii,adică fifty-fifty cu PSD,și ati obținut cel mai mare număr de primari,parlamentari,consilieri și președinți de CJ din istoria PNL,atunci colegii de alianță nu erau comuniști,Ponta nu era obraznic și mincinos,cum ziceți cu atâta patos,ca și cum ati ține o pledoarie la tribunal?Sau cum credeți că s-au simțit giurgiuvenii care au avut încredere în liberali şi v-au văzut pe scena teatrului cum băteați din palme și cântați imnul PDL,”Verde inrourat”?Știind dinainte că giurgiuvenii nu uită și nu iartă fredonați de pe acum aria fraudării alegerilor,dar vine o vreme când orice om cu scaun la cap nu mai crede balivernele politicienilor care i-au dezamăgit !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.