UP DATE – 00.52  La sediul de campanie al ACL , Vasile Blaga a anunțat că noul președinte al României este Klaus Iohannis care a câștigat detașat alegerile  , cu peste un milion de voturi mai mult decât contracandidatul său ,Victor Ponta. Rămân în continuare  de numărat  voturile secțiilor din țară și din Diaspora, la această oră votându-se încă la Toronto unde sute de români stăteau la minus zero grade pentru a-și exercita dreptul democratic la vot.

În Canada era ora 17.00 și ningea românește…

Conform lui Vasile Blaga, Klaus Iohannis a fost ales în 29 de județe ale țării, iar Victor Ponta în doar 19.

În Diaspora procentul până la ora 01.00 în favoarea lui Iohannis era de 83%.

Vasile Blaga a cerut în același timp demisia lui Victor Ponta , cităm: pentru modul execrabil în care a organizat aceste alegeri!

În contrareplică  Victor Ponta a declarat că nu demisionează din funcția de prim ministru întrucât am ajuns prim ministru sprijinit de oameni , de forțe politice și că acum nu se pune această problemă…El a mai spus și că Alianța PSD-UNPR-PC-PLR rămâne valabilă până în 2016.

1 COMENTARIU

  1. Mai , Dragnea ce mai stai si nu pleci. 90% din acest scor dezastruos ti se datoreaza. Inginfarea ,baronii pe care i-ai protejat, lucratura pe la spatele lui Ponta sa candideze la presedentie si tu sa-i iei locul au dus la acest scor. V-a atras atentia Iliescu si nu l-ati crezut. Ai facut un monstru din acest prtid. L-ati mai adus si pe importantul de Rus de la Cluj si l-ati numit ministru. PENTRU CE REZULTATE? Nu a fost in stare sa cistige primaria Clujului si acum are un scor delorabi 77% in municipiu, 74% in judet pentru Iohans. Pentru ce mai sta? Rusine sa-ti fie. Atentie mare d-le Iohanis acum incepe batalia pentru functia de presedinte de partid.Partidul se numeste LIBERAL. Atentie la cine va inconjoara ca daca mergeti in continuare cu Blaga, Igas, Videanu si comania aveti numai de pierdut si ar fi pacat de ce ati cistigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.