spital-gine-410x285 

Data ultimă a depunerii dosarelor pentru susținerea  concursului în vederea ocupării postului de manager al Spitalului Județean de Urgență Giurgiu a fost anunțată pentru ziua de joi 17 septembrie.  Medicii  care vor depune dosarele până în această zi , ora terminus fiind ora  14.00, vor putea să se prezinte la concursul anunțat  pentru  data de 28 septembrie.   Pe lista cu candidați  apar până acum: dr. Pick Ladislau, dr. Mihai Petre (fostul director al spitalului), dr. Elena Dinu și (o mare  surpriză!) , dr. Gușe Pompiliu, medic ortoped.

 Potrivit  unor surse  din interiorul PSD Giurgiu , dr. Pompiliu Gușe ar  fi susținut   de însuși  liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, care ar fi fost văzut, conform acelorași surse,  intrând în sediul   Ministerului Sănătății, probabil pentru a afla ce mai este nou prin această instituție și care va fi componența comisiei de examinare, cea care va evalua atât  dosarele cât și competențele manageriale  ale celor  patru medici- candidați.

Favoriți deocamdată pentru ocuparea acestui post sunt dr. Ladilau Pick și dr. Elena Dinu, doi liberali,  actuali colegi de partid. Așteptăm acum să vedem cât de eficient a fost însă contactul liderului social democrat cu realitățile sistemului de sănătate și în ce fel se va concretiza el. (Jurnal)

3 COMENTARII

  1. „Potrivit unor surse din PNL,domnul Dumitru Beianu,care-l susține pe dr.Ladislau Pick (trecut recent la PNL de la PSD) la funcția de manager al Spitalului Județean Giurgiu,ar fi fost văzut intrând în sediul Ministerului Sănătății,fiind susceptibil că s-a interesat de compunerea Comisiei de Examen și de influențarea acesteia în favoarea candidatului liberal.”Dacă această asa-zisă stire ar fi apărut într-un site” plătit de PSD”,ar fi crezut vreun giurgiuvean asa ceva? De aceea ,cel mai bun dintre candidați trebuie să ajungă manager,iar dacă ar fi unul care nu este membru al unui partid politic,cu atât mai bine!

    • Să știi că n-am nicio treabă cu vreun partid politic,dar mă amuză stirile de genul” pe surse aflăm că…,se pare că…,respectivul ar fi zis că…” ,și alte asemenea „construcții gramaticale”,toate la rândul lor reprezentând niște modalități de a răspândi zvonuri,de a crea diversiuni și de a manipula cititorii.De aceea am dat un exemplu cum,plecând de la o asemenea stire și înlocuind pe ici pe colo,prin punctele esențiale câte ceva,se poate obține o știre la fel de”veridică” precum aceea inițială,dar de sens contrar și alt subiect.Dar cel mai grav este când asemenea”știri” sunt minciuni create și lansate cu bună știință,doar -doar se vor găsi unii care să le creadă.
      În rest,mult succes!Văd că în Giurgiu deja a început campania electorală pentru Primărie!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.