DSCF4212Primăria Municipiului Giurgiu organizează joi, 24 septembrie, de la ora 17.00, la Ateneul Nicolae Bălănescu, o dezbatere publică cu privire la lucrările de aducţiune de gaze și la branșamentele individuale ale locuitorilor. Prin această întâlnire municipalitatea doreşte să-i pună faţă în faţă pe reprezentanţii WIROM, pe cei ai firmelor autorizate să execute lucrări la reţeaua de gaze  cu cetățenii municipiului,  beneficiarii acestor lucrări dar și cu  reprezentanții Primăriei Giurgiu, cu scopul de a limpezii o serie de probleme reclamate de giurgiuveni.

Pentru operativitate, la adunare sunt aşteptaţi să participe câte unul sau doi reprezentanti de pe străzile unde se execută sau se aşteaptă extinderea reţelei de gaze, cu o statistică a problemelor centralizate de la locuitorii din zona respectivă.
Invitația este deschisă tututor giurgiuvenilor care întâmpină probleme și prin această dezbatere se urmărește informarea cât mai corectă a cetățenilor cu privire la  procedura de lucru, termene de execuţie și costuri.
Aşteptăm să ne scrieți întrebările dumneavoastă, propunerile de discuţie și problemele punctuale cu care vă confruntaţi, pe adresa de email: sesizari@primariagiurgiu.ro, pe pagina oficială de facebook a Primariei Giurgiu, la sediul instituției noastre – Biroul de Relații cu Publicul sau să ni le comunicați la telefonul 0246/ 211 627, int.188, persoana de contact Dana Cîrjaliu.

(Teodora Nicolau)