De curând, într-o conferinţă de presă, Ionel Muscalu, proaspăt membru al PLR Giurgiu, a dorit în stilu-i caracteristic, ce abundă în metaforă şi poezie,( pentru cei care nu ştiu politicianul Ionel Muscalu este şi poet, primul său volum de versuri fiind  intitulat :„Cai verzi pe pereţi”!), să facă niște remarci legate de viitorul PNL-ului şi să-şi exprime părerea proprie  privind  demisia fostului său coleg de presă şi partid, Liviu Popazu din câteva funcții politice . Despre toate acestea el a spus-: PNL-ul , odată cu câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Iohannis, consideră că se întorc pe cai albi la guvernare … Colegii noştri din PNL sunt cu picioarele în nori, numai că umblă cu ele desculţe şi ar putea să se ude.

Vorbind despre recenta demisie a domnului Popazu din funcţia de vice preşedinte al organizaţiei municipale a PNL  Giurgiu, Ionel Muscalu a spus că de curând a auzit şi a citit în presa locală despre disputa dintre Gheorghe Ştefan şi Liviu Popazu, membri ai aceluiaşi partid şi crede că normal ar fi fost ca mai întâi să aibă loc o discuţie în interiorul partidului. “Dar faptul că o astfel de discuţie nu a avut loc îmi dă posibilitatea să cred că în interiorul noului PNL realizat prin fuziunea dintre PDL şi fostul PNL sau mai bine zis ce a mai rămas din el, tensiunile sunt foarte mari, cel puţin aşa se pare la nivel local. Ceea ce avem posibilitatea să vedem este numai vârful aiceberg-ului, fiincă realitatea este cu totul alta.

Cu toţii îl cunoaştem pe Liviu Popazu – a mai spus Ionel Muscalu.  Eu personal îl cunosc de foarte multă vreme, îl cunosc şi de când era ziarist, am şi lucrat la ziarul lui la Girgiu Expres, este un om extraordinar. Dincolo de faptul că este un om extraordinar este un om extrem de discret şi de serios, noi îl cunoaştem pe Liviu Popazu făcând aceeaşi politică de ani de zile, aceea a PNL şi cred că nici lui şi nimănui de altfel nu i-ar conveni ca mâine să vină cineva la el acasă şi să-i spună, prietene locul pe care stai tu de atâta amar de vreme de fapt este al meu; hai ridică-te că vreau eu să pun pe altcineva în locul tău!… în cazul de faţă vreun PDL-ist. Aşa am văzut eu această dispută,pentru că atunci când consideri că cineva este foarte pregătit, implicat şi motivat în tot ceea ce face pentru PNL şi există pericolul să-ţi pericliteze imaginea la nivel local, imagine pe care de fapt acum vrei să ţi-o construieşti, tu apărând de undeva din neant, atunci acel om trebuie îndepărtat prin orice mijloace, ceva de genul scopul scuză mijloacele. Cam aşa cred eu că a considerat domnul Gheorghe Ştefan care a fost speriat de notorietatea lui Liviu Popazu… Pe Gheorghe Ştefan nu îl cunosc şi de aceea nu-mi permit să fac nicio apreciere pentru că fiind un necunoscut şi venit proaspăt în politică, cred că nu are rost să-i fac reclamă…” – și-a încheiat alocuțiunea  Ionel Muscalu.    ( I.C.MANDU)

3 COMENTARII

  1. Pai sa nu faceti aprecieri la adresa domnului Gheorghe Stefan, ca nu sunteti cel in masura s-o faca. Acesta este un om foarte bine pregatit, un om inteligent, vertical, un om care stie sa construiasca nu sa darame.Sa dea domnul sa ne putem bucura noi giurgiuvenii de astfel de reprezentanti.
    Doamne ajuta.

  2. Aloooo , nea Muscalu , nu mai vorbii ! Te faci naiba de ris ! Oricum de fala cand ai fost ? Uitasi asa de repede cine te puse prin scaunele alea de te-ai tot falit ? Chiar asha ai ajuns ? Uitasi cine iti publica asa zisele poezii ? Il uitasi asa repede pe marele protector al tau ? Eu cred ca nu , dar acum dai cu ciocul poate ,poate , mai pui si tu mana pe o functie calduta ! Rusine , mare rusine !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.