Deliciul jurnaliştilor în conferinţa săptămânală de presă a PNL Giurgiu, de vineri, 13 iulie, la „constituit”, aşa cum face, cu umorul său caracteristic, de fiecare dată când participă la o întâlnire cu presa, consilierul local Ionel Dinu.  Acesta, după ce la felicitat pentru victorie pe actualul primar Nicolae Barbu, spunând că este doar un beneficiar al alegerilor din 10 iunie şi nu un câştigător, a precizat că trebuie să-i dea totuşi Cezarului ce este al Cezarului, iar dacă proiectele sale vor fi pentru giurgiuveni, atunci le va adopta cu drag! Ionel Dinu a trecut apoi la o analiză aspră a actualei etape politice precizând: „trăim evenimente ca pe vremea lui Cuza, Antonescu şi a comuniştilor, tocmai acum când trăim în democraţie!

Dar, aşa cum spunea Platon, DEMOCRAŢIA este cel mai nenorocit sistem, deoarece dă posibilitatea anonimilor să participe la alegeri! Şi când participă ei ajungem unde ne aflăm acum… la Referendum”. În opinia lui Ionel Dinu, ezitarea lui Ponta de a se pronunţa asupra modului în care se va derula referendumul din 29 iulie nu este corectă. „Mi se pare, din ceea ce am aflat discutând cu oamenii, că PSD nu este motivat suficient pentru decizia din 29 iulie. Nu ştiu încă ce strategie adoptă! Liderii social-democraţilor au transmis primarilor provenind din rândul lor doar faptul că  trebuie să încerce să scoată giurgiuvenii la vot!

Mă tem că Ponta nu şi-a impus punctul de vedere la social-europenii care îl susţin. Mă tem ca Ponta să nu meargă la două capete-din cauza plagiatului! PNL are obligaţia să aducă oamenii la vot şi să îl dea jos pe Băsescu- are această obligaţie pentru cei care au protestat şi cerut acest lucru în această iarnă, la Bucureşti şi în ţară”, a precizat Ionel Dinu.

Heliade CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. INDIVIDUL ASTA NU E INTREG LA CAP ZAU ASA.AM O IDEE CA SA L POTOLITI REPUNETI L PE PRIMA PAGINA A ZIARELOR ZI DE ZI CA TOT TRADATOR A RAMAS.NOI IERTAM DAR NU UITAM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.