Fostul fotbalist al echipei Astra Giurgiu, Alassane Toure, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului L’Equipe, că patronul grupării din Liga I, Ioan Niculae, a făcut chetă printre jucători pentru a achiziţiona cauciucuri de iarnă, informează europe-mercato.com. 

M-am dus pentru că voiam să joc în Liga Europa, dar a contat şi aspectul financiar. Au fost multe lucruri. La început, în câteva zile, clubul a fost delocalizat. Ne antrenam la Bucureşti, la Clairefontaine local, şi am plecat la Giurgiu fără nicio explicaţie. Apoi am aflat că gruparea nu plătise închirierea centrului de antrenament. Trebuia să facem două ore pentru a merge la antrenament la Giurgiu. Am trăit lucruri. Nu aveam teren, sală de forţă, lumina se stingea în timpul antrenamentului. Dar astea sunt detalii, pentru că sunt mai multe. Într-o zi, preşedintele a urcat în autocar şi a făcut chetă printre jucători pentru a cumpăra cauciucuri de iarnă. În altă zi, autocarul care ne ducea la Bucureşti nu avea benzină. Eu aveam maşina mea, dar ei au rămas trei ore blocaţi în parcare. Nu am fost acolo, dar când s-au dus la Glasgow în Liga Europa, au rămas pe pistă ore întregi pentru că nu se plătise avionul”, a declarat Alassane Toure.  Toure a semnat cu Astra Giurgiu în septembrie şi şi-a reziliat contractul în noiembrie.

De precizat gestul lui Ioan Nicolae ce pare că a ajuns în sapă de lemn după ce tocmai a dispus împăierea unui elefant pentru câteva zeci de mii de dolari! (Jurnal)

 

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.