COCOŞ GABRIEL MĂDĂLIN este un giurgiuvean plin de ta-lent care la vârsta de doar 13 ani, este multiplu campion de gimnastică. Luat în plasament de o familie din Giurgiu pe când avea 6 luni, Gabriel  şi-a descoperit pasiunea pentru gimnastică încă de la vârsta de 5 ani, după cum ne mărturisea chiar el, în timp ce se  uita la clip-urile cu Nadia Comăneci. Au urmat trei ani în care aproape zilnic a încercat să reproducă, de fiecare dată   când rămânea singur în casă,  mişcările şi schemele pe care le văzuse la televizor şi mai târziu pe calculatorul personal, părinţii săi fiind singurii săi spectatori şi totodată fani iubitori. La vârsta de 8 ani, încurajat de ai săi, Gabriel se înscrie  la Palatul Copiilor, unde o are  ca profesoară de gimnastică aerobică pe Elena Mustea. În paralel, micul gimnast urmează şi cursurile  Şco-lii de Arte din municipiu. Sub îndrumarea doamnei Mustea, Gabriel participă la mai multe concursuri, obţinând mereu locul întâi, reuşind să se remarce pe plan naţional. Puţini ştiu că puştiul de numai 13 ani este şi un iscusit contorsionist, reuşind cu trupuşorul său lucruri care îi uluiesc pur şi simplu pe toţi cei ce îi sunt prin apropiere.  În primăvara anului 2011 Gabriel a  participat la preselecţia organizată de agenţia LITTLE ANGELS  cu  trupa AS,  din cei 43 de copii prezenţi la preselecţie, cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani, Gabriel fiind selectat, obţinând chiar şi o bursă, aceasta constând în acoperirea cheltuielilor cursului  pe o perioadă de  8 săptămâni, atât cât a durat  antrenamentul  pentru marea finală, şi totodată un loc în trupa AS,  alături de cei mai talentaţi copii din ţară.

Acele 8 săptămâni au fost pentru Gabriel printre cele mai frumoase din viaţa sa, după cum ne declara, având în sfârşit ocazia să se antreneze alături de această celebră, de acum, trupă. După finalizarea celor 8 săptămâni de antrenament, Gabriel şi-a demonstrat încă o dată talentul de necontestat, obţinând un binemeritat loc I, alături de o bursă, pe timp  nelimitat. Ambiţia fără margini a lui Gabriel cât şi talentul l-a determinat ca anul trecut  să se  alăture trupei de dans aerobic şi gimnastică sportivă a Asociaţiei „Millenium Art”, sub îndrumarea profesoarei Flori Iordache. Împreună  cu aceasta, de atunci  Gabriel a participat la concursurile organizate în toată ţara.  Cu fiecare participare desfă?urat fie la  Târgu-Jiu, Slatina, Arad sau  Bucureşti, Gabriel s-a întors acasă cu cu câte o diplomă  şi o salbă de medalii  obţinând  de fiecare dată locul 1.  Aşa cum spun cei ce-l cunosc şi îl îndrumă în activitatea sa sportivă, Gabriel  se implică total, depunând mult suflet în tot ceea ce face. Deşi participă la toate concursurile la care este invitat, antrenându-se ore întregi, cu multă seriozitate,  Gabriel nu îşi neglijeazâ  nici activitatea şcolară. Diriginta sa ne spunea că  şi  la cursuri Gabriel se remarcă prin disciplină şi note bune, motiv pentru care  a fost repede desemnat  responsabil pe clasă cu disciplina.

Anul acesta Gabriel a debutat în marile competiţii cu înscrierea la concursul organizat de către trustul media Antena 1, intitulat  ROMANIA DANSEAZA.

Chiar a doua zi după înscrierea, online, Gabriel a şi fost contactat de organizatorii Show-ului, invitându-l la preselecţii. Aşa cum vă relatam în materialul de luni 11 februarie, al publicaţiei noastre on line,  evoluţia sa a fost extrem de apreciată de juriu la prima etapă a concursului, Gabriel calificându-se mai departe. Îi urăm încă o dată succes acestui copil atât de înzestrat  sperând să îl putem vedea evoluând şi în finala competiţiei.  Nu ne rămâne decât să-i ţinem pumnii iar cei ce doresc să-i susţină performanţa să-l caute devenindu-i viitori sponsori. La multe medalii Gabriel!

Karina Basescu

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.