poze_haioase_funny_photos_097887000122591973249120cf4eefc7207261969FOTO: ”Principiul Piramidă” pe baza căruia  probabil funcționează structura  instituțională a celor de la DSV… 

 

Deși invitați, duminică,  9 august ,  să participe la un control tematic alături de alte instituții din județ (ANPC, Sanepid, Poliție, presă locală), reprezentanții Direcției  Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Giurgiu au considerat  că nu trebuie deranjați atât de dimineață, într-o zi de odihnă. Așa că au dat bir cu fugiții de la această acțiune la care prezența lor ar fi fost imperios necesară, ”trezindu-se” mai spre prânz, abia atunci când prefecta județului le-a adus aminte pentru ce iau banii de la stat. De menționat că motivația inspectorilor DSVSA a fost mai mult decât puerilă, chiar nesimțită, declarând că majoritatea este plecată în concediu, inclusiv noul lor director plecat să se zbenguie în valurile țărmului Mării Negre în țara vecină Bulgaria.

 Trebuie precizat că în ciuda reclamațiilor gârlă venite din partea unor consumatori pe parcursul celor câteva ore,  cât colegii noștri din presă au întârziat în târg, de ani buni DSVSA-ul ne asigură că aici în afară de sacrificările de animale din perioada celor două sărbători, Crăciun și Paște , pe aici nu se întâmplă mai nimic în neregulă. Neșansa lor a fost însă că duminică am poposit pe nepusă masă în Oborul de la Călugăreni fără ca agenții economici să fie preveniți – după cum ne spuneau niște localnici – chiar de către salariații instituțiilor ce vin în control , fiind martori la un comerț care ne-a scandalizat, mirosind în mare măsură a hoit…la propriu! Iată de ce solităm Instituției Prefectului să pună capăt acestui miserupism deșănțat ale salariaților DSVSA Giurgiu  plătiți din banii contribuabilior pentru a-i proteja și nicidecum pentru a-i descuraja… să mai consume ceva!

(N.Principialu)

 

4 COMENTARII

  1. Dar nemernicii aia de medici manjiti politic cum isi permit sa isi bata joc de sanatatea noastra. Cat de penibil este mesajul tau demonstreaza ca probabil ai consumat alimentate infestate. Doctorul ala de care vorbesti tu , flatulandu-l este platit din banii nostri, mai Dane. Daca esti angajat intelegem, dar ca esti patetic, mai greu

  2. Obor care functioneaza ilegal !!!!!!!! HA HA HA!!!!!!!!!! Nu are autorizare sanitara veterinara!!!!!!!!!! Nu au ce cauta controale toata ziua acolo. TREBUIE PUS LACAT PE PORTI! ATAT! Si…eventual amendat primarul care incaseaza bani(mai mult in buzunarul propriu decat pe chitanta) ilegal.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.