politie curcubeu  Miercuri, 9 decembrie, reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu (polițiști și personal contractual) au desfășurat o acțiune caritabilă la „Casa Curcubeului”, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, patronată de Asociaţia “Sf. Stelian”.

Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, oameni cu suflet din cadrul instituției au dorit să fie aproape de semenii lor și să aducă bucurie copiilor diagnosticați cu autism, oferindu-le rechizite jucării şi hăinuțe.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei „ADU UN ZAMBET”, demarată în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu la iniţiativa doamnei Stănilă Simona din cadrul Serviciului de Ordine Publică, fiind primită cu entuziasm de colegi, care au adunat o cantitate substanţială de jucării, rechizite şi  haine pentru copii.

Copiii au primit darurile oferite de poliţişti cu emoţie, bucurie şi entuziasm fiind foarte încântaţi, oferind și ei diplome.

Astfel de acţiuni vor continua, aceasta fiind a doua activitate din acest an.

1 COMENTARIU

 1. Se intampla sa ma indragostesc de oameni fara prea multe calitati, dar cu una singura care le acopera pe toate. Ma indragostesc de oamenii cu suflet frumos. Sunt oameni cu cicatrici in suflet, cu rani deschise chiar, fara ca inima sa li se urateasca. Doar un suflet frumos poate insenina chipul.
  Mai exista si suflete chircite, izbite de rautati, lacomii, invidii…Oamenii acestia nu pot fi frumosi, oricat de stralucita le-ar fi mintea. Ce viata saraca au…Pacat ca unii oameni uita ca au suflet si nu mai privesc in el.
  Sufletul e tot ce avem noi mai frumos si trebuie sa avem grija de el. Datorita sufletului stim sa zambim.
  Oamenii au nevoie de oameni. Avem nevoie de oameni minunati care sa umple sufletul, sa simta ca viata are gust datorita lor. Cate un pic de lumina din fiecare om frumos te face si pe tine sa stralucesti. Imi doresc ca oamenii sa invete ca puterea oamenilor buni si frumosi este mare si sa le caute compania, nu sa se faca ca nu ii observa.
  Micile momente frumoase pe care le ofera un om, poate printr-un singur gest…raman in suflet. Omul acela, fara sa stie, isi pune amprenta pe sufletul oamenilor mai putin norocosi. Un zambet, o privire, o imbratisare, o vorba…daca ele contin dragoste, fericirea e garantata.
  Oamenii frumosi isi asculta inima si sunt in armonie cu ea. Oamenii frumosi nu-si vand sufletele pentru lucruri. Oamenii frumosi iubesc oamenii, adevarul, cuvantul, natura, darnicia, rasaritul, zambetul, simplitatea, imbratisarile.
  Cand ti se adreseaza cuvinte frumoase…fa in asa fel incat sa le meriti!
  Simplitatea si omenia dezvaluie un suflet frumos!
  Bravo Simona, respect si apreciere colegilor tai, aplauze IPJ Giurgiu!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.