Sâmbătă 1 noiembrie , noaptea , la ora 2.10, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu l-au depistat în trafic pe B. M. ( de 47 ani), din  Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bucureşti din municipiu , sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt testat de aparatul etilo-test care a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În dimineaţa aceleiaşi zile. În jurul orei 4.30, poliţiştii Biroului Rutier l-au depistat în trafic şi pe P. L. G., un tânăr de 26 ani, tot din Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bucureşti din municipiul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test indicând valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (Marian TARU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here