chiriasi-anl-giurgiuAu trecut deja de mut peste cinci luni de când au fost repartizate tinerilor giurgiuveni sub 35 de ani cele 120 de locuințe din blocurile ANL de pe Șoseaua Portului, a declarat în conferința de presă de la Primăria Giurgiu, edilul șef Nicolae Barbu, și am constatat cu surprindere și în mod neplăcut că doar o treime dintre beneficiari s-au mutat în aceste locuințe! Două treimi dintre beneficiari nici n-au trecut cel puțin pe acolo,  până acum! În această situație împreună cu Poliția Locală și Poliția Municpală vom verifica amănunțit fiecare caz în parte și vom lua măsuri drastice.

”Sunt muți dintre acești beneficiari, a spus Nicolae Barbu, care nu și-au făcut nici cel puțin contractele pentru furnizarea energiei electrice! În această situație îngrijorătoare îi vom notifica pe toți până 15 septembrie ca să se mute în aceste locuințe și să-și facă urgent contractele pentru utilități, căldură etc., în afara Taxei de habitat unde i-am trecut automat. După data de 15 septembrie, cine n-a respectat tot ce s-a angajat față de Primărie va fi sacționat. Vom propune Consiliului Local Giurgiu să le rezilieze repartițiile și contractele, și apoi vom repartiza aceste locuințe altor solicitanți în ordinea de pe lista cu cereri pentru locuințe”.

Nicolae Barbu a mai precizat că celor ce  într-un termen  de peste 5 luni nu se mută în locuința primită,  înseamnă că nu îi mai interesează! În concluzie cine a primit acum locuință, dacă renunță la ea nu va mai primi alta NICIODATĂ!

Heliade CĂLIN

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Am citit comentariile de pe blguorile lui Orlando și Alex apropos de noul Hotnews. Lumea pare oripilată de cifra de 100.000 EUR care este vehiculată ca și cost al platformei. Se propun alternative mai bune eencepe2nd de la Joomla și termine2nd cu Django. Ambele variante, greșite. Joomla poate fi o idee ok pentru site-uri de trafic mic și mediu, dar investiția crește rapid atunci ce2nd trebuie să scalezi cu zeci de mii de utilizatori pe zi pentru că trebuie să te apuci să modifici frameworkul destul de slab la capitolul scalabilitate; ocazie trebuie să intri pe cod scris de [mulți] alții noroc bun și cale lungă. Django este o idee interesantă, dar să fim realiști oameni capabili să facă een Django un site complex scalabil la 100.000 de utilizatori/zi probabil că sunt vreo 5 een Rome2nia: din care doi sunt prea ocupați, doi eeși fac dosarul de Canada/Australia și ultimul nu lucrează la proiecte al căror nume eencepe cu H . Or something. Trebuie să te mai uiți un pic și pe piața muncii eenainte de a te arunca viteaz la o nouă tehnologie. […]

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.