nicolae-barbu-800x445

Municipalitatea va da anul acesta, până în sărbătoarea Paștelui, ordinul de începere al lucrărilor de construcție pentru cele 22 de locuințe sociale pentru medici.

Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Barbu, cu prilejul unei recente conferințe de presă. Potrivit celor spuse de domnia sa, se estimează că cel târziu până la finele anului aceste lucrări vor fi finalizate.

În același context, edilul-șef a adăugat că până în vara acestui an va fi finalizată procedura de licitație pentru construcția celor 99 de locuințe de tip ANL, având ca termen estimativ de finalizare anul 2018.

De asemenea, primarul Nicolae Barbu a precizat se află în lucru dosarul pentru lucrările de construcție a celor 22 de apartamente pentru specialiștii din administrație publică și pentru alte 55 de locuințe sociale în cartierul Obor. 

Până în prezent, de la preluarea mandatului meu, au fost distribuite aproximativ 175 de apartamente ANL, giurgiuvenilor care au întrunit punctajul necesar în acest sens, a conchis edilul.

(Nicolau Teodora)

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here