20130821_112730În curând la Giurgiu se va deschide noul Centru de Afaceri al judeţului, al cărui preşedinte este Dan Teodorescu. Clădirea va fi dată în folosinţă în luna octombrie a acestui an, silueta elegantă a construcţiei putând fi admirată deja la intersecţia şoselei Tineretului cu şoseaua 1 decembrie 1918.  Ea este realizată de către societatea Omega SRL Giurgiu din fonduri europene şi fonduri proprii ale societăţii constructoare, după cum ne declara Dan Teodorescu.

Noua clădire se întinde pe o suprafaţă de 895 de mp., are 4 nivele, şi se ridică la valoarea de 2,5 milioane de euro. Ea va găzdui de la început birourile Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Elveţiană, o societate de energie regenerabilă din judeţul Giurgiu, birouri de consultanţă pentru proiecte europene pe fonduri private, cu finanţare 100% nerambursabile  şi multe alte sedii de firme şi instituţii.

Noul sediu va fi totodată un  loc de întâlnire pentru oamenii de afaceri  interesaţi de crearea de  noi locuri de muncă şi de lansarea unor noi investiţii în municipiul şi judeţul Giurgiu.

Prin realizarea  acestui centru zestrea urbanistică se va îmbogăţi cu încă un obiectiv important  ce va deschide multe oportunităţi atât agenţilor economici, mici şi mijlocii cât şi celor ce doresc să acceseze fonduri de dezvoltare.

La momentul la care realizam acest material lucrătorii montau lifturile de serviciu, urmând ca foarte curând să se treacă la lucrările de finisare.

T.Florian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.