DSC04466

 

 FOTO: Treninguri pe post de …parfumuri

Miercuri 3 iunie, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar Hasanov Y., în vârstă de 39 de ani, conducând o autoutilitară marca Citroen ce aparţine unei firme de curierat rapid din Bulgaria.

În urma controlului  efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit  în compartimentul marfă, 3 cutii voluminoase din carton ce aveau inscripţionate ca bagaj produse din parfumerie. Cu ocazia deschiderii acestora, au fost descoperite 72 treninguri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.  Șoferul a declarat în cele din urmă  că a încărcat marfa de la firma de curierat la care este angajat pentru o altă firmă din România, neavând cunoştinţă despre conţinutul celor 3 cutii transportate.

Existând suspiciunea că sunt contrafăcute, bunurile în valoare totală de 21.000 lei (dacă ar fi fost originale), au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marca identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

 (Jurnal)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.