DSC04466

 

 FOTO: Treninguri pe post de …parfumuri

Miercuri 3 iunie, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar Hasanov Y., în vârstă de 39 de ani, conducând o autoutilitară marca Citroen ce aparţine unei firme de curierat rapid din Bulgaria.

În urma controlului  efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit  în compartimentul marfă, 3 cutii voluminoase din carton ce aveau inscripţionate ca bagaj produse din parfumerie. Cu ocazia deschiderii acestora, au fost descoperite 72 treninguri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.  Șoferul a declarat în cele din urmă  că a încărcat marfa de la firma de curierat la care este angajat pentru o altă firmă din România, neavând cunoştinţă despre conţinutul celor 3 cutii transportate.

Existând suspiciunea că sunt contrafăcute, bunurile în valoare totală de 21.000 lei (dacă ar fi fost originale), au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marca identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

 (Jurnal)