DSC04654   Foarte mulți dintre cititori ne-au solicitat în ultima perioadă să le oferim traseele complete ale operatorului local de transport în comun din municipiu, Liber TRANS. Asta deși după cum am constatat singuri traseele sunt afișate pe geamurile  tuturor microbuzelor  aflate în cursă cât și pe interiorul acestora. În discuția pe care am purtat-o cu reprezentanții conducerii societății transportatoare aceștia ne-au asigurat că de fiecare dată când vor surveni modificări ale traseelor ne vor anunța din timp pentru a le putea aduce la cunoștința publicului. 

 Precizăm că în curând operatorul va  elibera și  cardurile de călătorie gratuită  ce se vor acorda categoriilor speciale.  Reprezentanții acestora vor prezenta șoferilor  microbuzelor, la urcare, cartea de identitate şi cuponul de pensie, ori alt document care să ateste categoria din care face parte.

Traseul 1: Kaufland- Spital- Piata Centrală- Vel Pitar- Poliția de Frontieră (sediu Alei) – Portul Giurgiu

Traseul 2: CET- Primaria Giurgiu- Piața Centrală- Spital- Comat

Traseul 3: Patru Pietre- Primăria Giurgiu- Piața Centrală-Str. ” Eroilor” – Liceul ” Tudor Vianu”- Drm. Popa Florea.

Traseul 4: Penitenciar- Parcul Elevilor – Policlinică- Liceul  ”Tudor Vianu”- Piața Centrală- Kaufland.

(Marian TARU)

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua! Ne-ar fi util programul dupa care circula aceste mijloace de transport in comun, atat in zilele lucratoare, cat si in cele de weekend sau sarbatori legale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.