Se pare că hoții nu au țin ut cont că sunt în preajma Zilei Naționale a României ba dimpotrivă au și dorit să marcheze acest lucru prin ceva . Așa se face că vineri 28 noiembrie, în jurul orei 15.50, poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliţia Municipiului Giurgiu, l-au surprins în flagrant pe A. C. I., un bărbat de 37 de ani, din municipiul Giurgiu, care  tocmai furase o bicicletă din faţa unei societăţi comerciale situate pe şoseaua Bucureşti din municipiul Giurgiu.

Poliţiştii au recuperat bicleta, ce a fost predată părţii vătămate şi au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de A.C.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

O zi mai târziu, sâmbătă 29 noiembrie, ora 13.25, poliţiştii Postului de Poliţie Cosoba au fost sesizaţi de S. M., din comuna Cosoba, judeţul Giurgiu,  că cineva i-a intrat în  grădină, și i-a  furat un furtun. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 27/28 , S. G., un bărbat de 40 ani, vecinul părţii vătămate, a pătruns în grădina acestuia, de unde a sustras 10 segmente de furtun, din material textil, în lungime de 5 metri fiecare.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de S. G., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.