Băneasa. Miercuri 13 noiembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii Postului de Politie Băneasa au fost sesizaţi de către G. F. din comuna Băneasa, că persoane necunoscute au pătruns in locuinţa sa din comuna Băneasa si au furat mai multe aparate electronice. Poliţiştii au constatat că autorii furtului au pătruns in locuinţă printr-o fereastră , în locuința din care au furat două Laptop-uri și o centrală de calculator, valoarea prejudiciului fiind de 4.500 lei.

Continuând cercetările poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea furtului, M. C., de 24 ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu şi C. F., de 28 ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu.

Cei doi suspecţi, în seara de 12 noiembrie, în jurul orei 20.00, după ce au sărit gardul în curtea păgubitului , printr-o fereastră a locuinţei au intrat în casă iar după ce au furat bunurile le-au ascuns în podul locuinţei bunicii unuia dintre cei doi suspecţi. Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. ( JGR)