Emisiunea “Ce-ar mai fi de spus?” de luni 7 mai a adus giurgiuvenilor în premieră un lucru care cu siguranţă va revoluţiona medicina. Invitatul realizatorului Florian Tincu a fost Dr. Constantin Erena – Medic Primar Boli Interne la “Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca” din Bucureşti, Asistent Universitar la UMF Carol Davila Bucureşti, Doctor în Medicină şi dr. Marin Robert, medic rezident (chirurgie generală) la acelaşi spital din Capitală. Aceştia au explicat faptul că hologramele energetice sunt suporturi înmagazinate cu vibraţii ce acţionează similar cu acupunctura, interferând vibraţiile stocate în hologramă cu cele proprii ale organismului. Prin aplicarea hologramelor energetice în anumite zone specifice ce corespund unor puncte cheie de pe traiectul meridianelor de acupunctură se determină un proces de activare a hologramei, adică emisia de biofotoni ce determină procese la nivel celular, echilibrând anumite disfuncţii din organism. Este nevoie însă de o hidratare mare a organismului, cu un consum de cel puţin 2 litri de apă pe zi. Durata de funcţionare a unei holograme este de 3 zile şi poate fi folosită continuu timp de 72 de ore.

Alături de holograme cele mai complete dispozitive sunt brăţările energetice. Dr. Erena declara că aceste holograme pot fi folosite în aproape toate afecţiunile fără a exista contraindicaţii sau efecte secundare periculoase, ele putând fi folosite de oricine la orice vârstă. Partenerul Cie Aura, nu este altcineva decât WNBA, enorm de multe Vip-uri din întreaga lume fiind astăzi posesoare ale acestor brăţări şi holograme. Mulţi dintre fotbaliştii români poartă astfel de brăţări pentru creşterea potenţialului la efort şi o mai bună oxigenare a organismului. Trebuie ştiut totodată că fiecărei afecţiuni îi corespunde un anumit tip de hologramă. De menţionat că înainte de achiziţionarea acestor holograme nu trebuie să se consulte neapărat un medic. Deşi au intrat pe piaţă de numai 2 ani, la această dată hologramele energetice au pătruns în 54 de state printre care şi România

De unde pot procura bolnavii interesaţi astfel de holograme? Cum pot şti ei ce fel de hologramă trebuie să folosească? Care este costul unei holograme? Pot fi ele achiziţionate şi on-line?

Sunaţi la sediul redacţiei noastre 0246.210.187 sau la mobilul: 0723.773.746 şi veţi avea răspuns la toate aceste întrebări.

Florian TINCU