Cursurile elevilor au fost suspendate la trei clase de la unităţi şcolare diferite din municipiul Giurgiu, după ce au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire cu gripa nouă.

„Cursurile sunt suspendate la clasele unde au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire cu gripă A/H1N1”, a declarat, vineri 13 noiembrie, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Georgeta Stănescu, precizând că întreruperea cursurilor integral în toate cele trei instituţii urmând să se facă în eventualitatea în care sunt confirmate trei cazuri în aceeaşi clasă.

Georgeta Stănescu precizează că aceste cazuri au fost confirmate la doi băieţi din clasele a VIII-a de la Şcoala Generală nr. 1 şi Şcoala Generală nr. 8 şi la un băiat de clasa a IX-a de la Liceul ”Tudor Vianu”.

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Giurgiu a solicitat Consiliului Local acordarea a 10.000 de lei pentru achiziţionarea de materiale dezinfectante şi de igienă pentru toate şcolile din oraş, în contextul înregistrării de cazuri de îmbolnăviri cu gripă A/H1N1.

AGERPRES pentru Jurnal giurgiuvean