teatrul tudor vianuFOTO: Un proiect la care președintele Consiliului Județean  Giurgiu, Vasile Mustățea, ține foarte mult…

Consilierii județeni au aprobat marți 11 august  Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico – economice pentru obiectivul de investiții :Reabilitarea, modernizarea și îmbunătățirea eficienței energetice la Teatrul ”Tudor Vianu”, în faza Proiect tehnic și Detalii de execuție”.

Este unul dintre proiectele la care țin foarte mult ca să fie aprobat, a precizat în expunerea sa de motive președintele Vasile Mustățea. De ce? Pentru că trebuie să punem cât mai urgent documentele pe SEAP, să facem licitația ca să nu intrăm cu lucrările în iarnă. Menționez că de la finalizarea construcției unde funcționează teatrul și până azi nu s-a mai făcut niciodată o lucrare asemănătoare, și în plus se vor face inclusiv consolidări. Vom schimba toate scaunele, vom construi altă scenă ultra modernă, vom face instalație modernă de aerisire pentru că pe timp de vară nu se mai puteau ține spectacole din cauza căldurii. Teatrul Tudor Vianu este urmașul unui teatru de renume ”Ion Vasilescu” și sper să ajungem și noi la acel nivel. Este vorba despre investiții de peste 1 milion de euro, și nimeni nu-și poate permite să facă prostii – i-a mai explicat președintele Vasile Mustățea lui Mircea M. Ionescu, directorul teatrului – care ceruse să fie desemnată câștigătoare o firmă serioasă care să răspundă de calitatea lucrărilor efectuate – a mai precizat președintele Vasile Mustățea.

(Heliade CĂLIN)