Cu cateva zile in urma personalul magazinului „Bety” din Piata Centrala a municipiului Giurgiu comentau furtul record al unei individe. Dupa spusele acestora, hoata fusese prinsa cu o captura in valoare de 7,5 milioane de lei. Marfurile erau diverse: de la tricouri si bluze, la papuci si obiecte de uz casnic. Persoana a fost preluata de catre organele de politie urmand a i se face dosar penal. Intrebati la cat se ridica lunar, furturile din magazin, personalul ne-a declarat ca la cateva zeci de milioane (20-30). Ciudat este faptul ca desi magazinul avertizeaza faptul ca este inzestrat cu camere de luat vederi, amatorii de „chilipiruri moca” risca sa se faca de ras, uneori doar pentru cateva zeci de lei! Magazinul numit mai sus nu este singurul pagubit. Furtul lucrurilor din magazine tinde sa devina la noi in oras un adevarat fenomen, similar cu boala pe care specialistii o cunosc sub numele de cleptomanie!

I. Cutin

3 COMENTARII

  1. O stire redactata confuz! Cineva a furat o data marfa de 7,5 mil. de lei ? Lei vechi probabil, dar tot este mult daca un produs costa in medie 200 000 lei ar fi trebuit sa fure aproape 40 de produse ….
    Incercati sa fiti mai rigurosi !!

  2. si din hipermarketul KAUFLAND se fura zilnic si se cheama politia si vina dupa 30 de minute dupa ce te certi cu indivizii care ii prinzi la furat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.