megascandalul-care-a-lovit-grupul-volkswagen-ia-proportii-nebanuite-compania-a-recunoscut-ca-11-milioane-de-autoturisme-ar-putea-fi-implicate-in-problemele-cu-ascunderea-emisiilor-de-carbon-159232Volkswagen îți dă șansa acum să verifici dacă mașina ta a fost afectată. Lansează  funcția de căutare pentru clienții din România!

După scandalul provocat de curând de către  firma Volkswagen, aceasta  a anunțat pe pagina sa oficială că posesorii de mașini produse de compania germană pot verifica online dacă autoturismul lor se află printre cele afectate.

Cu funcția de căutare pusă la dispoziție de aceștia  veți afla dacă pentru autovehiculul dumneavoastră este necesara o acțiune de service. Pentru mai multe informatii, puteți contacta distribuitorul vostru Volkswagen sau serviciul Relatii Clienti Volkswagen.

Ei mai precizează că trebuie sa aveti în vedere că sistemul verifică exclusiv seriile de șasiu (cod VIN) pentru mărcile Volkswagen și Volkswagen Autovehicule Comerciale. Funcția de căutare nu include însă niciun autovehicul vândut în SUA sau Canada. 

”Vă rugăm să introduceți seria dumneavoastra de șasiu, pe care o puteti găsi la începutul cărtii de service sau în partea de jos a parbrizului”, mai scriu cei de la Volkswagen.Tot ce ai de făcut este să introduci seria de șasiu. După aceea, un mesaj va fi generat automat.

Iată cum arată mesajul în cazul unei mașini care nu este afectată de Dieselgate. El este afișat  momentul în care accesezi website-ul:

Nu vom pierde timpul.Lucrăm în forţă pentru a găsi o soluţie şi vom informa cât mai curând posibil fiecare client afectat cu privire la orice acţiuni planificate.

Am dori să vă asigurăm că urmăm sistematic calea clarificării şi a transparenţei. Vă garantăm că Volkswagen va face tot ceea ce este necesar pentru a recâştiga încrederea clienţilor, partenerilor şi publicului. Vom face toate acestea cu celeritatea necesară şi cu temeinicia  pe care le aşteptaţi din partea noastră.

(Jurnal)