Consilierul lui Victor Ponta, concetățeanul nostru , Radu Popa, a inserat  pe facebook-ul său că e doar o chestiune de timp până când Președintele României va activa articolul 109 din Constituție, ce îl va determina pe Liviu Dragnea să plece din cadrul cabinetului Ponta.

În acest context, PSnews.ro l-a contactat pe Radu Popa pentru a afla cum comentează acesta mai multe aspecte din interiorul PSD. Întrebat dacă faptul că Liviu Dragnea a renunțat la funcția de vicepremier,  el consideră că este  un pas, în retragere , Radu Popa a spus că nu consideră că Dragnea a făcut un pas în spate ,  ba dimpotrivă, dar că Dragnea ar trebui să- și dea demisia din toate funcțiile pe care le are, dacă vrea să slujească interesele PSD.

Totodată, Radu Popa le-a declarat celor de la PSnews.ro   că, cităm:  Liviu Dragnea vrea să slujească doar interesul lui personal și cred că face o greșeală că nu lasă noului Guvern un timp de respirație publică pentru ca să poată să asimileze simpatia românilor, având în vedere că s-a produs o schimbare guvernamentală…

Fostul PPDD-ist a mai spus  că îl  nemulțumește  prezența unor oameni cu probleme penale peste care nu poate să treacă, ca nici  peste faptul că dl. Dragnea se regăsește în noua formulă de guvern. Votez și Guvern, votez și bugetul pentru că e vorba de Victor Ponta”, le-a spus Radu Popa  celor de la PSnews.ro. Referitor la postarea sa de pe pagina de Facebook, Radu Popa a mai declarat că unii dintre colegii săi nu au înțeles nimic în urma votului din 16 noiembrie.

3 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.