Din 3 februarie,in fiecare joi, de la orele 20.20, Antena 1 dă startul competiţiei frumuseţii, într-un super show găzduit de Cătălin Botezatu: Next Top Model. Douăsprezece tinere superbe au acceptat să lupte pentru a dovedi că următoarea Claudia Schiffer este chiar una dintre ele.

Cătălin Botezatu  se întoarce la Antena 1 cu un show (Next Top Model by Cătălin Botezatu) care zice el, va rupe gura târgului într-un format de succes, ce îşi propune – după cum declară mister Bote: “să descopere, să testeze şi să susţină tinere care doresc să pătrundă în lumea fascinantă a modelingului”. La final, norocoasa „next top model” va încheia  un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit  de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modeling din România. Cele 12 concurente au fost selecţionate riguros, dimensiunile clasice de model, dar şi personalitatea  fiind  principalele criterii ale juriului.

Bote are un juriu de excepţie, format din Liviu Ionescu (agenţia de modeling MRA),  Mirela Vescan, make -up artist, pe celebrul fotograf Gabriel Hennesey, şi pe Laurent Tourette, un hairstylist de talie internaţională. “În afara calităţilor fizice pe care le au, fetele trebuie să fie ambiţioase, muncitoare, să poată să seducă dintr-o privire şi să fie fair play”,  declară Cătălin Botezatu. Telespectatorii Antena 1 îşi vor clăti ochii în fiecare joi de la ora 20,20 nu numai cu formele celor 12 fete, ci şi cu destinaţii luxuriante, cu prezentări de modă în marile capitale ale lumii. Formatul emisiunii aparţine super top-modelului Tyra Banks, programul ajungând la al 15-lea sezon în Statele Unite. Dintre cele 12 concurente rămase în competiţie, una este giurgiuveancă de-a noastră, o cheamă Lucia Popa, are 23 ani, 55 de kilograme greutate, 1,75 înălţime şi este de Zodie, Berbec. Întrebată de jurnalişti dacă are experienţă în modeling, Lucia spune că a mai participat, pe la 16 ani, la un concurs de modeling, dar fără succes. Ea declară că acest concurs este o provocare, hotărâtă ca într-o zi să devină o femeie independentă din toate punctele de vedere. Next Top Model ar putea fi marea şansă a Luciei. Noi îi ţinem pumnii, sperând că ne vom putea plimba peste puţin timp la braţ prin municipiu cu câştigătoarea titlului de next Top Model România. Baftă Lucia!!

F. TINCU

4 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.