Vineri 15 noiembrie, la orele dimineții, Gino Iorgulescu, noul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost audiat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), după ce cu o zi înainte Gino Iorgulescu a câștigat alegerile pentru șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, învingându-l pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Potrivit postului Digi24, Iorgulescu va fi trimis în judecată, fiind acuzat de spălare de bani și evaziune fiscală. Acest dosar în care este implicat Iorgulescu, este destul de vechi, din urmă cu 7 ani, și are legătura cu transferul a cinci jucători de la defuncta FC Național, la Poli Timișoara. În acest dosar este cercetat și omul care a preluat echipa FC Național de la Iorgulescu, Constantin Iacov. Cei doi ar fi declarat sume mai mici la transferul jucătorilor și n-ar fi întocmit anumite documente, astfel că statul a fost prejudiciat cu câteva milioane de euro. Din primele informații, procurorii DIICOT au finalizat ancheta, astfel că după redactarea rechizitoriului Iorgulescu și Iacov vor fi trimiși în judecată.
Și fostul președinte al Ligii, Dumitru Dragomir, are la rândul său, mari probleme cu legea. El va fii trimis în judecată, alături de Mircea Sandu, în dosarul dezafilierii Universității Craiova.

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.