88587168_2_644x461_vand-gaini-comune-si-de-rasa-gaini-tinere-cocosi-fotografiiSâmbătă,  11 februarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Giurgiu au fost sesizați telefonic de un bărbat în vârstă de 67 ani din comuna Stănești, județul Giurgiu, că în noaptea de 10/11.02.2017, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale și dintr-o anexă a gospodăriei au sustras 16 păsări și 100 kg lemne de foc.

          Ulterior polițiștii au stabilit că în noaptea de 10/11 februarie, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor, în curtea păgubitului, iar dintr-o anexă i-au furat  16 păsări și aproximativ 100 kg de lemn de foc.

       În urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat pe G.  I., un bărbat de 30 ani şi B. D., un tânăr de 17 ani, ambii din comuna Stăneşti, județul Giurgiu, la domiciliile cărora au fost descoperite o parte din păsările și lemnele sustrase. Probabil fuseseră prinți înainte de a folosi lemnele pentru jarul ce trebuia să rumenească părăsile furate…

           Pe numele celor doi hoți, găinari, au fost deschise dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

(Jurnal)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here