10613069_763625020347010_2704228993050611978_nDe circa două săptămâni primarul municipiului Nicolae Barbu l-a numit în funcția de director general al Societății Comerciale ”Giurgiu Servicii Locale” S. A., societate care funcționează în subordinea Consiliului local Giurgiu, pe tânărul consilier județean Pălălău Alexandru Gheorghiță Stelian.

George așa cum îi spun toți giurgiuvenii d-lui Pălălău, s-a născut pe 28 iulie 1979 în municipiul Giurgiu, unde a  urmat cursurile Școlii generale nr. 4 ”Mihai Eminescu” și Colegiul Național ”Ion Maiorescu”. Ulterior a urmat Facultatea de Științe Juridice și Drept Administrativ din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, promoția 2002, după care George Pălălău a absolvit și un Master în Control Financiar Fiscal. Este consilier județean al PSD Giurgiu din toamna anului 2014, după ce mai întâi a fost consilier al PPDD Giurgiu, dar și director al unei bănci comerciale din municipiu.

Așa cum ne spuneau cei ce îl cunosc tânărul director al S. C. ”Giurgiu Servicii Locale” S. A. este un om  echilibrat, ambițios și un bun organizator. Dovada elocventă a acestor calități, care probabil l-au impresionat și pe primarul Nicolae Barbu, constă și în faptul că deși este director general doar din data de 29 iulie 2015, el s-a dovedit a fi foarte activ. De atunci și până în momentul documentării noastre (05.08.2015) sub comanda directorului general George Pălălău salariații S. C. ”Giurgiu Servicii Locale” S. A. au realizat deja trei mari acțiuni specifice obiectului lor de activitate. Prima acțiune declanșată a constat în efectuarea unor udări suplimentare a spațiilor verzi și copacilor ornamentali de pe raza municipiului, operațiune absolut necesară, în opinia directorului George Pălălău, în contextul secetei accentuate , a caniculei care s-a abătut de mai multă vreme peste municipiul Giurgiu. A doua mare acțiune a constat în tăierea vegetației crescute în mod excesiv în zona locuințelor ANL, din cartierul Steaua Dunării, de pe Bulevardul Mihai Viteazul și de pe Șoseaua Unirii, spre Vama Giurgiu.

Ultima mare acțiune, la care lucrăm chiar în aceste momente, ne-a declarat directorul general George Pălălău, se desfășoară în Parcul Mihai Viteazul. Aici salariații de la Giurgiu Servicii Locale repară mobilierul deteriorat (băncuțele) și coșurile pentru gunoi. Tot aici, o atenție deosebită o acordăm și refacerii și modernizării zonei de odihnă pentru cetățeni, din jurul Fântânii arteziene – fântână care a intrat și ea de câteva zile în funcțiune după reparații capitale” – mai preciza George Pălălău.

N. R. Deocamdată atât am putut afla de la unul dintre cei mai tineri directori giurgiuveni, asta datorită modestiei sale excesive. George Pălălău, chiar ne-a rugat la sfârșitul micului dialog avut cu domnia sa să nu insistăm cu datele din CV-ul său, întrucât preferă să se vorbească și să se scrie pozitiv mai puține lucruri despre activitatea sa, dorind ca faptele să fie cele ce urmează să vorbească… Cu toate acestea, noi promitem că vom reveni mai des  cu amănunte despre activitatea salariaților de la S.C. ”Giurgiu Servicii Locale” S.A. în edițiile viitoare, informații uitle totodată cetățenilor urbei.

Heliade CĂLIN 

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.